Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Zelenszkij hívei! Támogatjátok...

Zelenszkij hívei! Támogatjátok az orosz szankciók visszavonását hogy a kisvállalkozások (pl. éttermek) ne menjenek csődbe, és a nagyszüleitek ne fagyjanak meg télen?

Figyelt kérdés
A kisvállalkozások nagyrésze kénytelenek lesznek bezárni a magas gázszámlák miatt, a nyugdíjasok pedig nem tudják majd befizetni fűtés költségeit, így halálra is fagyhatnak.

2022. szept. 8. 14:31
1 2
 11/18 steven95 ***** válasza:
64%
Tudom nehéz "onnan" elhinni, de "itt" senki senkinek a "hívője".
2022. szept. 8. 15:05
 12/18 anonim ***** válasza:
46%

Oroszország nyugati terjeszkedését bármi áron meg kell állítanunk, ha valaha is jó világot akarunk magunknak Magyarországon. Ezért cserébe egy kis válság igazán nem drága. Páran talán utcára kerülnek, sokan nélkülöznek valamennyit, de majd később megint jobb lesz minden. Az ötvenes éveket is kibírtuk, pedig akkor nem magunkért szenvedtünk.

Aki mást mond, vagy hülye, vagy ruszki seggnyaló.

2022. szept. 8. 15:14
 13/18 anonim ***** válasza:
92%
Közismert tény, hogy nem létezik olyan hogy nagyszülő. A nyugdíjas, az nyugdíjasnak születik és csak tartja a márkát, miközben a Fideszre szavaz, és a dolgozó rétegnek kell eltartani. Minden más szociális demagógia.
2022. szept. 8. 16:12
 14/18 anonim ***** válasza:
93%
Az én egyetlen élő nagyszülőm a fideszre szavazott, úgyhogy ha őt nem érdekli az én jövőm, engem sem az ő rezsije. De nem fog amúgy megfagyni, jó nyugdíja van. Más nagyszülője még ennyire sem érdekel, ezt akarták, erre szavaztak. Élvezzék akkor.
2022. szept. 8. 21:35
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
#14 Így-így. Pontosan. Én már 30+ vagyok, de mindig utáltam, hogy a szocializmusban nevelkedett, Orbánra nedvesedő öreg papák és mamák (beleértve az enyéimet is) döntenek a jövőmről és az ország jövőjéről. Én ha betöltöm a 60-at, nem fogok többé szavazni. Onnantól már nem az én jövőm forog majd kockán.
2022. szept. 8. 22:48
 16/18 anonim ***** válasza:

Igen, én régen is támogattam és most is támogatom a szankciókat. Messze túl nagy az orosz függésünk. Lehet, hogy ez a tél fájni fog, de sajnos szüksges ahhoz, hogy később jobb legyen.

Egyébként nem, az én nagyszüleim nem fagynak halálra, mert a tanácsunkra még időben elköltöztek a nagy szigeteletlen családi házból egy sokkal kisebb, kényelmes, teraszos lakásba.

2022. szept. 10. 14:25
 17/18 MDaniel98 ***** válasza:
Ezek az éttermek sajnos a következő váságnál úgyanúgy bajban lennének az az érzésem.
2022. szept. 10. 21:09
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván az időseket hamarabb halnak meg a fagy miatt, mint a fiatalok.

Idősek - fidesz

Fiatalok akik nem 100iq - nem fidesz

Nem élnek a nagyszüleim, a tieid pedig nem érdekelnek. Mint ahogy téged sem érdekel, hogy a lányom minőségi oktatást és jó orvosi ellátást kapjon. Fideszes vagy.

2022. szept. 11. 02:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!