Gorbacsov temetésére miért csak Orbán V.ment el?
A nyugati vezetők zöme távol maradt,pedig Gorbacsov nagyon népszerű orosz politikusnak számított nyugaton.
Vannak események ami azért felülír dolgokat egy kultúrált világban.
Úgy tudom a diplomácia területén ilyen esetben senkinek nem kell vízumra várnia,mert a DT-nél ez nem így müködik.Ez így ezért nem áll meg indoknak.
Emberi okokból,amikor valaki államfőként "megy el",azért vannak emberi normák is.Szégyen,hogy ezt megint egyedül Orbán képviselte,és emberileg szerintem jelesre vizsgázott.A nyugat a szankció mögé bújva egyszerüen
emberileg megbukott,még anno Andropov temetésén,aki a KGB egykori vezetőjeként,aki a "nyugatot felügyelte" is több államfő is megjelent,így G.Bush is!Szégyen,hogy a művelt,az embereket állandóan kioktató nyugati vezetők gyáván,inkább távol maradtak egy olyan ember temetéséről,akinek a háborúhoz,és Putyinhoz semmi köze soha nem volt.
Egy baj volt: az állampolgárság,tehát a kollektív bűnösség elve érvényesült.
Oroszország nem egy életbiztosítás most semmilyen jelentősebb nyugati politikusnak, teljesen érthető, hogy nem mentek el. Meg nem is akart senki okot adni a sok konteósnak, hogy szankciók meg ellenségeskedés, de azért egy temetésre simán elmennek Oroszországba Putyinnal kezet fogni. Nyugaton azért még több a gerinc a politikusokban, mint Mo.-n, akármennyire hihetetlen.
Putyin maga sem volt ott direkt a temetésen, mert retteg egy merénylettől.
OV-t meg nem kommentálom, mert fennakad a trágárszűrőn. Elég szégyen, hogy az oroszbarát politikája miatt az EU-ban már a lengyelek is ellenszenvesek velünk, és mindenki elkönyvelte Mo.-t orosz csatlósállamnak, és itt most nem a szaknciókat értem ezalatt.
13:
"de azért egy temetésre simán elmennek Oroszországba Putyinnal kezet fogni"
Pont azt próbáljuk megértetni veletek, hogy attól, hogy egy nyugati államfő elmegy a temetésre Oroszországba, attól még egyáltalán nem kötelező Putyinnal kezet fognia. Meglehet, ha akarna, sem tudna, mert Putyin nem fogna kezet ővele.
A kérdező 11-es kommentjével teljesen egyetértek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!