Izrael hogy teheti meg hogy újságírókat lő agyon és szétveri a temetésén résztvevőket?
Bebizonyosodott hogy Izraeli katonák szándékosan lőtték fejbe az újságírónőt. Majd izraeli rendőrök rátámadtak a temetési menetre és összeverték a koporsót szállító embereket.
https://www.youtube.com/watch?v=y11CVGz7toM
Ott a koporsó. Nem látod? Az izraeli rendőrök annyira barbárok hogy a koporsót szállító embereket is ütni kezdték így a koporsó a földre esett. Az újságírónő pedig egy stábbal forgatott, press feliratú mellényt viselt és nem voltak arra fegyveresek. Konkrétan fejbe lőtte egy izraeli mesterlövész szándékosan.
Ha ezek ellen valaki felszólal akkor az antiszemita szerinted?
Mégegyszer: a video 4 hónappal ezelõtti. Miért most rágódsz rajta. újkorában bizonyára má lerágtuk.
"Ott a koporsó." És körülötte az üvöltözõ dzsihadisták. Ez nem temetés, hanem tüntetás. A koporsó csak kellék. lehet, nincs is benne semmi.
"Ha ezek ellen valaki felszólal akkor az antiszemita szerinted?"
IGEN. PONT.
Én most láttam ezt a videót. Az hogy 4 hónapja történt, nem változtat semmin.
Miből derül ki hogy dzsihadisták? És ha üvöltöznek az már elég indok szerinted hogy brutálisan összeverjék őket? Te magadnál vagy? És nem, ha ezek ellen valaki felszólal az nem antiszemita.
Aki a térségben lévő víz elosztását firtatja az is antiszemita?
Rendelkezhetek gójként valaha a szükséges ismeretekkel? Ha igen, hogyan?
Nem értem hogy kerül ide a vizelosztás.
De Sziria és Libanon is már évekkel ezelőtt eltereltek egy-egy folyót, csak hogy ne érkezzenek a Jordánba.
És azt sem értem, hogy mit követelsz pontosan. Izraelben nincs vizhiány, mert őrült pénzekért tengervizet sótalanit. Szerinted ettől nem jut elég tengerviz az araboknak?
A Kelet-jeruzsálemi vízellátás problémáira gondolok leginkább... Meg úgy en bloch a helyzetre.
Én értem, hogy megnyerték a háborút és ezzel kiérdemelték a területet, de az őslakosok elnyomása és kilakoltatása a 21. században úgy gondolom vallástól függetlenül nem szint. Ahogy Kínát elítélem e-miatt, úgy őket is.
"őslakosok elnyomása" ????
Izraelben elnyomják a zsidókat? Ilyesmirõl most hallok elõször.
Illetve volt ilyen a szeleukidák közül V. Aniochus Epimanes idején, azután a Római Birodalom alatt, majd Bizánc, majd az Ottomán Birodalom, sõt, még a Mandátum alatt is, de ezek régi dolgok, 1948 óta nincs ilyesmi, ne agódj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!