Szimpátia alapján hogyan rangsorolnád a lenti 10 országot?
Oroszország, Kanada, India, USA, Egyesült Királyság, Franciaország, Kína, Japán, Németország, Olaszország
Nekem a sorrend:
1. USA
2. Kanada
3. Japán
4. Franciaország
5. Németország
6. Egyesült Királyság
7. Olaszország
8. India
9. Kína
10. Oroszország
Magyarázatot ne kérj, valószínűleg a brandek lecsapódása az érzelmi agyamban, racionálisan tudnék cáfolni néhány dolgot benne.
Kanada - Németország - Japán - UK - USA - Olaszország - Franciaország - Kína - India - Oroszország.
1. Németország
2. UK
3. Franciaország
4. Japán
5. USA
6. Kanada
7. Olaszország
8. India
9. Kína
10. Oroszország
Oroszország
Olaszország
Japán
Kína
India
UK
Kanada
Németország
USA
Franciaország
Az utolsó három hely a magyarország-ellenes nyilatkozatok miatt.
"Az utolsó három hely a magyarország-ellenes nyilatkozatok miatt."
Én inkább Fidesz-ellenesekre emlékszem. Azokat nem vettem annyira magamra, inkább szekunder szégyent éreztem miattuk. Persze, elfogadom, ha máshogy látják mások, csak mint nézőpontot említem.
Olasz-német, mert konzervatív, ősi kultúrnemzetek, Olaszország úgy néz ki, mintha 2000 évvel ezelőtt járnánk, Németország tök tiszta.
Kanada-USA nagyon szép.
Japán is jó ezekben.
Végülis Anglia is szép, csak libsi.
Politikailag ma az Oroszok harcolnak az emberiségért a náci-libsi-komcsi ukránokkal.
"Politikailag ma az Oroszok harcolnak az emberiségért a náci-libsi-komcsi ukránokkal."
Aztak*va, ezt a mondatot be kéne keretezni...
1. Oroszország
2. Kanada
3. Franciaország
4. Olaszország
5. Egyesült Királyság
6. Japán
7. India
8. Kína
9. Usa
10. Németország
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!