#10-nek:
Pontosan ezért maradtam meg a vélemény-alkotás szintjén.
Az elvi kérdések jogosságát nem vitatom az ISIS részéről, de az eszközökkel nem értek egyet.
De ha csak azt nézzük hogy kinek van igaza, akkor a válasz: ISIS.
12
Nem igazán értem, hogy egy muzulmán hogy érthet egyet muzulmánok tömeges legyilkolásával és muzulmán kegyhelyek lerombolásával. Dehát ez a te dolgod.
"Maradok a Nép Pártján."
Akárcsak Sztálin.
Kérdezõ, Neked és a hozzád hasonlóknak köszönhetjük, hogy az egekben és még feljebb megy a gáz, a villany, és az élelmiszer.
Meg azt is, hogy télen majd semmi se lesz, éhenhalunk és megfagyunk.
Meg azt is, hogy nem kapjuk meg az EU pénzeket.
Egyszóval Neked és a hozzád hasonlóknak köszönhetjük a soros-ösztöndíjas orbánt.
Némi ellentmondást látok az állitásaidban.
Eddig folyton azt bizonygattad, hogy az iszlám nincs más vallások ellen, sőt ti voltatok azok, akik a történelem folyamán mentettétek a zsidókat.
Most egyszerre kijelented, hogy muszlim antiszemita vagy. És mielőtt szokásod szerint jönnél azzal, hogy a zsidók "előhúzzák az antiszemita kártyát", figyelmeztetlek, hogy itt rajtad kivül senki nem beszélt antiszemitizmusról.
Arra reagáltam, hogy " Már értem miért Zelenszky robbantotta ki a háborút."
Lehet, hogy félreértettelek. Szóval az a bajod Zelenszkijjel, hogy zsidó? Vagy ezt is félreétettem?
Amúgy, ha Neked az ISIS nevû terrorszervezet roknszenvesebb, mint az európai szintû, néhány területen sõt Izrael, akkor ezért csak szánni tudlak. (M1-et kb 30 éve láttam utoljára, viszont voltam Izraelben.)
Tájékoztatásul az alapvetõ különbség: Izrael létrejötte óta épít, az ISIS nevû terrorszervezet meg létrejötte óta rombol.
Ja, és a fideszben nagyon sok az antiszemita. Csak persze, ezt nem reklámozzák, mert ma nem trendi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!