Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Melyik pártjan alltok?

Melyik pártjan alltok?

Figyelt kérdés

2022. szept. 4. 00:03
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
91%
Első pillanatban meglepődtem a párositáson, hiszen az ISIS-hez a palesztinok az illő súlycsoport. De aztán rájöttem, hogy mégis a kérdezőnek van igaza, hisz a Hamasz beengedte az ISIS-t Gázába, azaz ők szövetségesek, szemben Izraellel. Persze Izrael pár óra alatt kiverte az ISIS-t Gázából.
2022. szept. 4. 08:47
 12/27 DK-s ***** válasza:

#10-nek:

Pontosan ezért maradtam meg a vélemény-alkotás szintjén.

Az elvi kérdések jogosságát nem vitatom az ISIS részéről, de az eszközökkel nem értek egyet.

De ha csak azt nézzük hogy kinek van igaza, akkor a válasz: ISIS.

2022. szept. 4. 08:54
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

12

Nem igazán értem, hogy egy muzulmán hogy érthet egyet muzulmánok tömeges legyilkolásával és muzulmán kegyhelyek lerombolásával. Dehát ez a te dolgod.

2022. szept. 4. 08:58
 14/27 anonim ***** válasza:
Maradok a Nép Pártján.
2022. szept. 4. 09:22
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

"Maradok a Nép Pártján."

Akárcsak Sztálin.

2022. szept. 4. 10:55
 16/27 anonim ***** válasza:

Kérdezõ, Neked és a hozzád hasonlóknak köszönhetjük, hogy az egekben és még feljebb megy a gáz, a villany, és az élelmiszer.

Meg azt is, hogy télen majd semmi se lesz, éhenhalunk és megfagyunk.

Meg azt is, hogy nem kapjuk meg az EU pénzeket.

Egyszóval Neked és a hozzád hasonlóknak köszönhetjük a soros-ösztöndíjas orbánt.

2022. szept. 4. 13:37
 17/27 A kérdező kommentje:
16 Antiszemitaként azért elég nehéz fideszesenek lenni. Ő és a bandája simogatja őket nem én.
2022. szept. 4. 13:56
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Némi ellentmondást látok az állitásaidban.

Eddig folyton azt bizonygattad, hogy az iszlám nincs más vallások ellen, sőt ti voltatok azok, akik a történelem folyamán mentettétek a zsidókat.

Most egyszerre kijelented, hogy muszlim antiszemita vagy. És mielőtt szokásod szerint jönnél azzal, hogy a zsidók "előhúzzák az antiszemita kártyát", figyelmeztetlek, hogy itt rajtad kivül senki nem beszélt antiszemitizmusról.

2022. szept. 4. 14:55
 19/27 anonim ***** válasza:

Arra reagáltam, hogy " Már értem miért Zelenszky robbantotta ki a háborút."

Lehet, hogy félreértettelek. Szóval az a bajod Zelenszkijjel, hogy zsidó? Vagy ezt is félreétettem?

Amúgy, ha Neked az ISIS nevû terrorszervezet roknszenvesebb, mint az európai szintû, néhány területen sõt Izrael, akkor ezért csak szánni tudlak. (M1-et kb 30 éve láttam utoljára, viszont voltam Izraelben.)

Tájékoztatásul az alapvetõ különbség: Izrael létrejötte óta épít, az ISIS nevû terrorszervezet meg létrejötte óta rombol.

Ja, és a fideszben nagyon sok az antiszemita. Csak persze, ezt nem reklámozzák, mert ma nem trendi.

2022. szept. 4. 15:11
 20/27 MDaniel98 ***** válasza:
Izrael azért az ISIS-nél még mindig sokkal szimpatikusabb.
2022. szept. 6. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!