Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Jól mondja Putyin? Igazából a...

Jól mondja Putyin? Igazából a háborút Ukrajna kezdeményezte 2014-ben?

Figyelt kérdés
A több tízezer orosz civil halálról miért nem "píszi" beszélgetni,ami a háborút megelőzte?

2022. szept. 2. 13:35
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
91%
Én viszont sirok, a röhögéstől, már vagy 20 perce :D
2022. szept. 2. 14:16
 32/43 anonim ***** válasza:
0%

"Milyen több tízezer orosz civil? Arra gondolsz amit az oroszok sem tudtak végül bizonyítani"

Nem mintha az EU vagy az ENSZ nagyon kutakodott volna a témában, vagy bármikor is hangot emelt volna Ukrajna diszkriminatív politikája ellen.

Persze, ilyenkor az igazságérzeteteket felülírja a mainstream liberális véleményvezérek seg+nek a nyalása. S még ti vagytok felháborodva, ha valakihez az CNN-en túli propaganda állásponton túli gondolat is eljut, neadjIsten elhagyja a száját bármi. Na, akkor már qrva anyáztok, mint a #2.

2022. szept. 2. 14:18
 33/43 anonim ***** válasza:
100%

Látom, már a vadhajtások linket direktbe be se mered tenni, csak facebookon keresztül. Vagy a facebook oldal nézettségét akarod így növelni?! :D

Esetleg mi lenne, ha hiteles forrást linkelnél?

2022. szept. 2. 14:21
 34/43 A kérdező kommentje:
31/Jólvan mostmár nyugodj meg,nincs baj.Tudod hazánkra globális folyamatok is hatnak, a csúnya rossz "Óbán" nem minden rossz okozója.
2022. szept. 2. 14:22
 35/43 anonim ***** válasza:
100%
34, én tudom jól, de te tudod, hogy nem minden baj okozói a gonosz libsik? :)
2022. szept. 2. 14:23
 36/43 anonim ***** válasza:
6%

Nincs baj? :D

Ki nem érti, hogy mit jelent, hogy nem kell minden ruhát kimosni? :D

Lassan jobb lesz ez az oldal, mint egy egész estés Bödőcs műsor! :D

2022. szept. 2. 14:26
 37/43 anonim ***** válasza:
100%

Én csak annyit tennék hozzá, hogy aki nem bízik a kormányunk propagandájának hitelességében, annak lehet hogy az lehet az oka, hogy tolják a hazugságokat orrba-szájba, az igazságot pedig eltitkolják. Ezer példát lehetne felhozni.

Akik ilyen nyíltan és gátlástalanul hazudnak annak a szavát akkor sem hiszik el, ha éppenséggel pont igazuk van.

Én úgy látom, Hogy az oroszok a pár éve az Azov-tengerben és K-Ukrajnában felfedezett olaj és gázmezôk miatt indította a háborút. Az Ukránok nagyon komoly vetélytársa lett volna az európai energiapiacon.

2022. szept. 2. 15:49
 38/43 A kérdező kommentje:
Én meg úgy látom hogy a nyelvtörvény alkalmazása aggályos,és a kisebbségek elleni évek óta tartó vegzálálások is. De ha már gazdaság,az nem kicsit kétszínű ,hogy az USA máig fenntartja az urán kereskedelmet Moszkvával? 🤷
2022. szept. 2. 16:05
 39/43 anonim ***** válasza:
100%

És pont ide illik az elôbbi hozzászólásom. Egyik oldalon a szilárd népbutításon alapuló Magyar/Orosz kormánypropaganda, a másik oldalon pedig az Ukrán propaganda.

Nem lehetünk semmiben sem biztosak. Abban viszont igen, Hogy oroszok vannak Ukrajnában és nem fordítva..

2022. szept. 2. 16:52
 40/43 anonim ***** válasza:
92%
Tehát kérdező, miért sunnyogtál egy facebook-linkkel, miért nem közvetlenül a vadhajtásokat linkelted ide, ha már ezzel a szennyel akarsz traktálni bennünket, másfelől miért nem egy hiteles forrást linkelsz?! Jó, hogy nem a правда-t linkeled! :DDD
2022. szept. 2. 19:55
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!