Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Amiért Sanna Marin a könnyeive...

Amiért Sanna Marin a könnyeivel küszködve kért bocsánatott a partizó videói miatt, gyaníthatóan kezd mentálisan szétesni?

Figyelt kérdés

Megrázó volt látni, hogy a korábban életvidám és energikus Sanna Marin a könnyeivel küszködve, megtört állapotban kért bocsánatott a bulizós videói miatt.

https://www.youtube.com/watch?v=MwoVbUCA0QI

Lehetséges, hogy komoly mentális nehézségei vannak jelenleg és kezd szétesni? Talán össze fog omolni? A bukását fogja eredményezni a bulizós videók nyilvánosságra kerülése? A hitelességét veszítette el ezzel Sanna Marin?

2022. szept. 1. 20:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
82%
Ne kérjen bocsánatot és ne küzködjön a könnyeivel. Legyen tisztéban azzal, hogy semmi rosszat nem tett és ennek tudatában, határozottan álljon ki. És mondja el, hogy jövő hétvégén még vadabb buli lesz, s ő streameli, ha erre áll fel egyeseknek. De ebbe a hebegés-habogásba ne menjen bele politikus ... Legyen tisztában azzal, hogy mi helyes és tartson ki amellett.
2022. szept. 1. 21:50
 12/19 anonim ***** válasza:
87%

". És mondja el, hogy jövő hétvégén még vadabb buli lesz, s ő streameli, ha erre áll fel egyeseknek. "

Azt mondjuk én is megnézném :D

2022. szept. 1. 21:54
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerintem az a miniszterelnök, aki ezt beadja élő műsorban, miután egy világ megrángatta és lemondásról sutyorognak, az tuti pszichopata.
2022. szept. 1. 22:12
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Akik a magánprogramjával támadták, azokat simán elküldhette volna a fészkes fenébe azon az alapon, hogy semmi közük hozzá.
2022. szept. 2. 00:14
 15/19 anonim ***** válasza:
Politikai színjáték.
2022. szept. 2. 08:34
 16/19 MDaniel98 ***** válasza:
81%
Túlanalizáljátok ezt a csajt.
2022. szept. 2. 09:52
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem az a miniszterelnök, aki ezt beadja élő műsorban, miután egy világ megrángatta és lemondásról sutyorognak, az tuti pszichopata."

Szerintem pedig minden csoda 3 napig tart, legközelebbi eset már a kutyát nem érdekelné. De, ha látják, hogy megtörik és elbizonytalanodik, na, az táplálja a botrányt.

2022. szept. 2. 10:08
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Úgy érted vágja oda pökhendin, hogy ha nem tetszik meghosszabbítjuk Bicskéig?

Szerintem az ott másik kultúra.

2022. szept. 2. 13:32
 19/19 anonim ***** válasza:
95%
Jó látni hogy vannak még jó fej, laza politikusok. Meg amúgy szép nő is, amellett hogy láthatóan jól végzi a munkáját. Összetenném a két kezem ha fele ilyen vezetőnk lenne, a sok dilettáns olcsó tolvaj helyett.
2022. szept. 28. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!