Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Putyin meg sem állt volna...

Putyin meg sem állt volna Lisszabonig, ha Ukrajna azonnal kapitulál? Mi a valóság?

Figyelt kérdés
Az úgynevezett nyugat pártiaktól(én akkor ugye nyilván oroszpárti vagyok) van egy olyan megfigyelésem, hogy Oroszország nem bír a szerencsétlen kis Ukrajnával, de közben rettegnek attól, hogy orosz tankok masíroznak majd Budapesten.

2022. aug. 28. 10:53
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

10#

Én nem akadtam ki. Magamra írtam hogy alternyák.

2022. aug. 28. 12:04
 12/33 anonim ***** válasza:
0%
Ja jó oksa
2022. aug. 28. 12:06
 13/33 anonim ***** válasza:
66%
Putyinnak esze ágában sem volt soha ilyesmi. Ukrajnában is csak Oroszország és az orosz emberek biztonsága érdekében avatkozott be.
2022. aug. 28. 12:09
 14/33 anonim ***** válasza:
73%

#13 Azért maradjunk annyiban, hogy ez az amit mondanak. A valóságban Putyin az orosz hatalmi érdekek szerint cselekszik és ha az ukrajnai orosz kisebbségek ezt nem szolgálnák, akkor nem lett volna ott katonai beavatkozás.

de az oroszok többsége valóban ezt gondolja és ezt helyesnek gondolja, ezért teheti meg Putyin, mert ezért maradhat hatalmon.

2022. aug. 28. 12:11
 15/33 anonim ***** válasza:
50%

"Putyinnak esze ágában sem volt soha ilyesmi. Ukrajnában is csak Oroszország és az orosz emberek biztonsága érdekében avatkozott be."

Hát igen a mariupoli oroszok is milyen hálásak lehetnek, már amelyik egyáltalán életben maradt ott. Az épületek 90%a lakhatatlan lett a tüzérség miatt.

2022. aug. 28. 14:49
 16/33 anonim ***** válasza:

7) csacsi.

Magyarország felzárkózott azáltal hogy hazai földbirtokosoké a termőföld?

Felzárkózott bármelyik ország ahová a kapitalisták bevásárolták magukat?

2022. aug. 28. 15:13
 17/33 A kérdező kommentje:

"Magyarország felzárkózott azáltal hogy hazai földbirtokosoké a termőföld?"

Nem. De ami még ennél is rosszabb, hogy a magyar termőföld is a szabadkereskedelem része.

2022. aug. 28. 16:04
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Engem amúgy jobban érdekel hogy ha Ukrajna valóban ilyen világ éléskamrája, hatalmas acélművekkel stb, akkor hogy a túróban van az hogy egyébként európa egyik legcsóróbb állama. értem én hogy nagy a korrupció de akkora mégsem lehet. Vagy az van hogy mindenki totálisan kihasználta őket és messze a piaci ár alatt lett véve onnan minden
2022. aug. 28. 17:31
 19/33 anonim ***** válasza:
41%
Az hogy a termőföld külföldi tulajdonú vagy egy hazai földesúré igazából tökmindegy.
2022. aug. 28. 18:23
 20/33 A kérdező kommentje:

19#

Hát így hogy lehet vele spekulálni, valóban lényegtelen.

2022. aug. 28. 18:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!