Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért a britek vergődnek...

Miért a britek vergődnek legjobban az ukránokért?

Figyelt kérdés
2022. aug. 25. 17:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Vélhetően nem az ő kompetenciája, így bátran beszélhet hülyeségeket.

Meg ugye éppen kampány van.

2022. aug. 25. 20:17
 12/13 anonim ***** válasza:

11#

Tehát ha hülye vagyok hozzá, akkor felmentést kapok és beszelhetek mindenféle baromsagot nagy nyilvánosság előtt?

Itt is tettenérhető ez a mérhetetlen felelőtlenség.Ja kampány van +háború.Talán a fa$$ságokat felre kéne tenni egy időre.Vagy legalábbis ha elbőffentettem magam, legalább igyekeznem kéne nem szítani a tüzet mégjobban!!Nem lehetett volna pldaul a válasz:Megvédeném a brit népet!

Vagy erre az eshetőségre nem kell számolni,vagy ...

Szval számos árnyalata van és módja egy nyilatkozatnak!!Ami ugye kikerül a nemzetközi közbeszédbe mag a mediába!

Ez mint elefánt a porcelánboltban!!

Én nagyon sajnálom hogy vegül ide jutottunk.A mai politikai elit se nem elég képzett se nem elég alkalmas vezető.

Ilyen szinten tudod egy pax romana féle korszakban egy totalisan nyugodt környezetben egy jól működö és önjáró gazdaságban el lehet pötyögni.

Egy idóta miniszter is megcsinálja.

Csakhogy most nem olyan időket élünk hogy középszerűnél alábbi garnitúrák képviseljenek országokat meg népeket!

2022. aug. 25. 21:16
 13/13 anonim ***** válasza:

Kampány van. A nő bármit mond, hogy ő legyen a népszerűbb és a végén a miniszterelnök.

Az, hogy magyar internethuszárok mit gondolnak erről, el sem jut hozzá, de ha igen pont lesz.rja.

Ha helyzetbe kerül, másként fog beszélni...de ha beszélni nem is, cselekedni mindenképp.

Ami csüngőhasú szarházink nem is titkolta "ne azt nézzék mit mondok, hanem hogy mit csinálok." Így megy ez.

2022. aug. 25. 22:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!