Ha a liberálisok egyik fő alapelve a hátrányos megkülönböztetés ellen van, most miért künönböztetik meg az orosz embereket hátrányosan?
Liberális vagyok, nem különböztetem meg az orosz embereket hátrányosan.
Mire gondolsz pontosan?
És az mennyire hátrányos megkülönböztetés, ha úgy kell élned, hogy bármikor lebombazhatjak a lakásod?
Vagy hogy kitoloncolnak ukrankent Oroszországba, ha megszállt területen laksz?
Ja bocs, ezek az ukránoknak hátrányos megkülönböztetés, nem nagyon sikerült leirnod mire gondolsz, így nekem csak ezek jutottak eszembe.
12.
Mi nem vagyunk liberálisok(a kérdés nem nekünk szólt) de úgy látszik te sem!
Én úgy látom, inkább a kérdező felé túl bonyolult kérdés az, hogy mire is gondol tulajdonképpen. :)
Pontosan miért nem vagyok liberális? Mert úgy látom, hogy az ukránok erősen meg vannak különböztetve hátrányosan egy katonai invázió által és úgy gondolom, hogy ezellen cselekedni kell?
Mert azt nem nagyon sikerült még leírni, hogy az ukránokhoz képest az oroszok hogyan vannak hátrányosan megkülönböztetve.
18#
Az a baj hogy te és némelyik marhára liberáldemokratikus politikus népcsoprtot akartok büntetni!Teljesen mindegy hogy bűnös e.Elég ha orosz.Arról már nem is beszélek hogy némelyik féleszűnek már Tolsztojjal is gondja vannak!És még csak nem is érzekeled ebben a gebaszt!!No ez a nagy baj!!Törtenetesen mindenki bűnös ,aki orosz!
Nem tudom mennyire fogod fel ezt.
Legutoljára a nácik intezték így a dolgaikat ha jol rémlik!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!