Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Őszintén! Hat hónappal ezelőtt...

Őszintén! Hat hónappal ezelőtt mikor hallottad a hírt: az oroszok megtámadták Ukrajnát, mit gondoltál abban a pillanatban?

Figyelt kérdés

Én azt, hogy hatalmas nagy nemzetközi szankciók lesznek amibe Oroszország pár hónap alatt beleroppan, de addig is elfoglalják fél Ukrajnát (kelet és dél) Kijev és a nyugati rész viszont megússza. És esetleg születik egy békemegállapodás miután befagy a háború már a nyáron elkezdődve aztán évekig megy majd az elszórt lövöldözés, mint a szakadárokkal.

De ilyen hatalmas lebőgésre (ukrán helytállásra) még én se számítottam. Az első gyanút a totális kudarcról már ott éreztem, amikor olvasni lehetett a híreket, hogy elhagyják a tankokat/légvédelmi eszközöket az út mentén meg komplett konvojokat lőnek ki a páncéltörőkkel.

2022. aug. 24. 20:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
5%

8-as

Szerinted lett volna esélye a szövetséges erőknek az akkori szovjet hadsereg ellen? Elképesztően durva haderőt raktak akkor össze, hat s fél millió katonával, tankok és nehéztüzérség tízezrével, plusz a háború évei alatt megtanultak harcolni is a németektől.

2022. aug. 24. 22:18
 12/20 anonim ***** válasza:
27%
Hogy elbukik náci ukrajna
2022. aug. 24. 22:56
 13/20 anonim ***** válasza:
84%
Hát reméltem, hogy ebbe belebukik a náci fidesz.
2022. aug. 24. 23:11
 14/20 anonim ***** válasza:
69%

Hogy hülyék vagyunk.

Aztán, hogy Putyin kapuzárási pánikban szenved.

De most már látom, hogy ezt is csak mi szívjuk meg, Ukrajnának lett nemzet tudata, Oroszok is jól jártak. Amerika is nyer a háborún, csak Európa hülye, Magyarország pedig az élén.

Nem gondoltam volna, de lehet Márki-Zayra kellett volna voksolni...

2022. aug. 24. 23:21
 15/20 anonim ***** válasza:
11%

13.

Értem Én,hogy szar a kormány,de nem szeretem a logikátlan hülyeségeket,hogy buktatott volna meg amikor a háború nem itt van?

2022. aug. 25. 00:23
 16/20 anonim ***** válasza:
76%
15: Úgy hogy Orbán Putyinszopo és támogatja háborut, mert hogy kell az olcsó gáz. Amiről persze azota kiderült hogy egyáltalán nem olcsó SOHASEM volt az, hanem a lehető LEGLEGLEGLEGdrágább. De a fidesz a drága gáz vásárlásával támogatja a Sztálinista Putyinrezsimet.
2022. aug. 25. 01:37
 17/20 Alex Fly ***** válasza:
73%
@15: úgy, hogy a kedves kormányunk mindent elkövet azért, hogy idehozza a háborút - vagy legalábbis gózerővel dolgozik azon, hogy a következményeit az azt kirobbantó oroszok helyett mi viseljük.
2022. aug. 25. 03:54
 18/20 MDaniel98 ***** válasza:
100%
Tömören: B.zmeg!:)
2022. aug. 25. 09:20
 19/20 anonim ***** válasza:
38%

17.

A kérdésben lévő időpont megvan?!

2022. aug. 25. 10:52
 20/20 anonim ***** válasza:
95%

Én tisztán emlékszem megébredtem reggel 5:49-kor telefont elővettem nézegetni a híreket.

Az első cikkek

( lángokban Ukrajna)így kezdődtek

Bevallom először nagyon megijedtem,de aztán teltek a napok,hetek és ezt szomorú kimondani de hozzászoktunk,úgymond az élet része lett a háború,mint a covid.

Mi volt a legelső gondolatom, az hogy Putyin megőrült.

2022. szept. 13. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!