Miért nem akarják az ukránok hogy nemzetközi szakemberek menjenek az atomerőműhöz ? Az oroszok hívták őket miattuk jöhetnének.
Egyre furcsább az ukrán hozzáállás. Ezek tényleg készülnek valamire amit majd a nyugati propaganda az oroszok nyakába akar varrni.
Ha vissza akarják foglalni az ukránok a területet akkor mi értelme van csernobil 2.0-t csinálni belőle ?
Az oroszoknak semmiképpen sem érdeke egy nukleáris szennyezés mert a akkor a krim jelentős része is veszélybe kerülne.
A gyengébbek kedvéért: Ukrajna hívta be a NAÜ megfigyelőit márciusban. Majd a megfigyelők kint voltak júliusban is.
Az erőmű az oroszok által megszállt területen van, orosz katonák állomásoznak benne, mármint szó szerint benne ( tudod, amiért nemrég az Amnesty igen igen nyafogott ). Akkor kinek kellene "meghívnia" és biztosítani az ellenőrzés feltételeit? Ja nyilván Ukrajnának :D
Mit nyilatkoztak az oroszok augusztus 9-én:
"Oroszország kész előkészíteni a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség látogatását az ukrajnai zaporizzsjai atomerőműben – idézte a RIA Novosztyi hírügynökség hétfőn a nemzetközi szervezet orosz képviselőjét."
Mi tart ezen két hétig? Annyi fegyvert halmoztak fel bent, hogy nem tudták eddig kipakolni :D
John_McClane: mondjuk belinkelhetnéd a videót én kíváncsi vagyok
hírekben azt mondták mikor ezt kérdezték hogy a sérülés irányából meg lehetne állapítani hogy olyan irányból lőtték ahol ukrán fennhatóságú terület van. az oroszok meg a himars rakéta maradványait találták meg, bár ezt valószínű sok mindenki fenntartásokkal kezeli azt az infót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!