Oroszország annyira ostoba, hogy csak Londonra & Washingtonra akar atomot dobni, de ezzel beindítja a totális atomháborút?
Figyelt kérdés
Tegnap előtt bejelentette az Orosz TV hogy jön az atom, de csak két városra. Annyira ostoba Putyin, hogy azt hiszi, ezt nem hagyja válasz nélkül a nyugat ami után egyből egy kiterjedt atomháború jönne?
Putyinnak ha van esze egyből kellene minden NATO célpont ellen atomot dobnia. Jól gondolom? [link]
#Amerikai Egyesült Államok #atom #atombomba #Putyin #atomháború #Volodimir Olekszandrovics Zelenszkij
2022. aug. 15. 15:31
11/16 anonim válasza:
Hiába szavaztok le, még az oldalon belüli linkek sincsenek normálisan megcsinálva, hanem 5a8.548.myftpupload.com-ra mutatnak, impresszum, kontakt sehol nincs.
12/16 MDaniel98 válasza:
Gondolom Putyin se úgy akar bevonulni a történelembe mint aki lenullázta Moszkvát és Szentpétervárt, úgyhogy ezt én erősen kétlem.
13/16 anonim válasza:
Nem tudom hogy beteljesül-e Putyin ígérete, de apukámat gyermekkora óta kíséri (látomása volt), hogy atombomba fog robbani, de azt nem tudja hogy az lesz-e a vég mindannyiunk számára. Egyébként Nostradamus 2022-re megjósolta egy atombomba robbanását,és hogy "2022-ben egy viharos éjszakán meghal az orosz elnök, egy tengeri körúton, miközben villámcsapás éri." Továbbá hogy eddig 5 merényletet túlélt Putyin, de ezt nem fogja túlélni. Utánanéztem és eddig tényleg 5 merényletet tervezték Putyin ellen, amiket túlélt!
14/16 MDaniel98 válasza:
13# Nostradamus soha nem jósolt dátumra pontosan+ azt is kétlem, hogy megnevezte volna Putyint.
15/16 anonim válasza:
12: Putyin már így is Hitler és Sztálin mellé fog bevonulni a történelembe.
Teljesen elvesztette az eszét, úgyhogy bár én is kételkedem, de azért nem zárnám ki.
16/16 anonim válasza:
Fenyeget. Ez a narratíva,mert tudják hogy Európában valami miatt kicsit még mindig annak az erős államnak hisszük Oroszországot akik voltak a Sz. U. idején. Ezt kihasználják. Természetesen rendkívül veszélyes narratíva, tekintve hogy az ország népét hergelik vele. Egyvalamiben biztos vagyok. Olyan emberek kezébe, mint ők nem adnék nukleáris fegyvert. Oppenheimer forog a sírjában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!