Mi a véleményetek arról, hogy az elmúlt évtizedekben csúnya mocskos összeesküvésnek kikiáltott dolgok sorra valósulnak meg a szemünk előtt? Jelenleg műsoron a bechippezés!
2022. aug. 14. 21:41
11/17 anonim válasza:
Remélem, aki beülteti magának, annak majd egy tolvaj levágja a karját.
12/17 anonim válasza:
2014 körül még hülyének nézték azt aki azt mondta, hogy az ellenzék Orbán megvásárolt embereiből áll, és hogy szándékosan tartják fenn a kamu demokráciát.
2 választással később vagyunk, és nem hangzik túl nagy hülyeségnek.
Majd talán 20 év múlva előkerülnek banki átutalások dokumentumai...
13/17 anonim válasza:
Kérdező, ilyen bőr alá ültetett RFID chippek kb 10 éve elérhetőek. Nem nagyon népszerűek, mert gyakorlatilag semmi értelmük. Egy mobiltelefon ugyanúgy képes NFC-n keresztül információt továbbítani, cserébe nem kell beültetni a bőr alá. Ezek a chipek ráadásul csak pár kilobájtnyi adatot tudnak tárolni, és csak passzív módban működőképesek, így a hatótávolságuk pár centiméterre van korlátozva.
14/17 anonim válasza:
Jajj, most aztán vége is lesz a világnak.
Akkor is vége lett, amikor elterjedtek a bankkártyák, meg akkor is, amikor elterjedt a tévé.
Ja, nem.
15/17 anonim válasza:
Jut eszembe, ti is mind meghaltatok már a 4G-től, aztán az 5G-től?
Én meghaltam mindkettőtől plusz még autista is lettem!
Hallatlan!
16/17 Alex Fly válasza:
Chipekkel isányítják az embert? Már jó pár évtizedes technológia az is...
Pacemaker mond valamit?
17/17 anonim válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy amikor bejön mainstreambe egy konteó mint valós hír akkor a mainstream barik hirtelen irányt váltanak. Onnantól már azt tagadják, hogy ez valaha konteó volt! Azt mondják ez sosem volt konteó mindig valós dolog volt. Hihetetlen a szekta mentalitásuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!