Tárgyilagosan szemlélve mi lenne nekünk jobb ha az
oroszok vagy ha az ukránok nyernek a háborúban?
Figyelt kérdés
Ha az ukránok nyernének akkor (nyilván USA nyomásra) Ursula asszonyság már bejelentette, hogy önként és dalolva újjá építjük Ukrajnát 500 milliárd Euró hitellel.
Node az ukrán korrupció egy banánköztársaság szintjén van és a brüsszeli korrupció sem hazudtolja meg magát legtöbbször... szóval ennek az összegnek a vége lehet még akár 2000 milliárd is.
Ennek a ránk eső része 40 milliárd.
Ha az oroszok nyernek akkor persze övék az újjáépítés költsége
Eddig amit szétlőttek az oroszok, úgy is hagyták. "szóval ennek az összegnek a vége lehet még akár 2000 milliárd is." Az ilyesmit, soha nem ajándékba adják. Akár sok 100 EU-s is részt vehet az ujjá építésben. Azoknak, mindnek nyereséges a kölcsönadott pénz.
2022. aug. 11. 13:31
12/27 anonim válasza:
Nyilván az orosz győzelem a jobb, biztonságosabb lenne az olajellátásunk, és megszűnne egy velünk ellenséges állam. Továbbá nem kéne fizetnünk az újjáépítést.
2022. aug. 11. 13:37
13/27 anonim válasza:
De jó hogy rég elhúztam ebből az oroszbzi országból
2022. aug. 11. 14:01
14/27 anonim válasza:
13# szerintem is...most boldogan élhetsz USA bú*I módon, egy multinacionális katyvaszban, ami most még jónak tűnik, de 5-10 év múlva rohadtul nem az lesz.
2022. aug. 11. 14:13
15/27 anonim válasza:
@14
Igen, már 100 éve ezt mondogatják, ennek ellenére mégis mindenki nyugat felé megy lakni, nem az oroszok felé...
Nem baj, nekem jó itt a multinacional katyvaszban, neked meg majd jó lesz ruszkicsicskaként élni. Nem vagyunk egyformák.
2022. aug. 11. 14:18
16/27 anonim válasza:
Azt irtak a neten,sosem lehet olyan ország ellen nyerni,akinek a lakossaga katona. Lasd Afganisztan,Vietnam. Van benne igazsag. Orokke gerilla harcok lesznek orszagon beluk,ha elfoglaljak az oroszok akkor is. Ha csak ki nem irtanak mindenki egy szalig. Az usa eu addig tolja a fegyvert,amig a lelegzetuk tart. Szerintrm most nem lehet megjosolni ki nyer. Evekig elhuzzak,amig valamelyik meg nem orul es ledob egy bombat.
2022. aug. 11. 14:57
17/27 MDaniel98 válasza:
Nekünk gazdasági értelemben egy gyors orosz győzelem lett volna a legjobb, de mivel ez már nem elérhető, így Oroszország meggyengítése sem feltétlenül baj, bár én a szankciók nagy részét nem támogatom.
2022. aug. 11. 15:34
18/27 anonim válasza:
Mit nyertünk volna egy gyors orosz győzelemmel?
2022. aug. 11. 15:37
19/27 anonim válasza:
Az ukránoknak ki van nyílva a csipájuk!Sose szíveltem az erőszakoskodó, fenyegetődző stílust!
Nem lesz ez kesőbb se más!!
Csak most jol megpakoljuk őket fegyverrel is!!
Legyen béke.
Persze a nagy humanisták ilyenkor kussolnak mélyen ,mert ugye a béke egyenlő lenne a mai frontvonalakkal éshat ezt nem lehet benyelni semmiféleképpen!!
2022. aug. 11. 19:23
20/27 anonim válasza:
"Persze a nagy humanisták ilyenkor kussolnak mélyen ,mert ugye a béke egyenlő lenne a mai frontvonalakkal éshat ezt nem lehet benyelni semmiféleképpen!!"
Hasonló esetben te belemennél egy területvesztésbe? Aztán búsúlnál 100 évig a neten mint a trianonisták?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!