Most akkor megint kitankolják a pánikolók az üzemanyagot a kutakból az ukránok miatt, ti nem unjátok még ezt a sok hisztit? Hova jutott a világ? Hova juttattuk??
Figyelt kérdés
2022. aug. 9. 16:59
11/28 anonim válasza:
Lehet olvasgatni, de miért nem mentek ki az utcára, és néztek szét? A mi városunk 20000 fős volt, mára 30000-es a betelepítésnek "köszönhetően". Az utcán több ukrán beszédet hallani, mint magyart.
Nem tudom, kik harcolnak Ukrajnában, de biztos nem ukránok. Ők itt vannak nálunk, meg Lengyelországban, meg Romániában stb.
13/28 anonim válasza:
#10 sajnos egyszerű a válaszom: ukránok hazudnak, zsarolják akit csak tudnak, és hagyják magukat..
14/28 anonim válasza:
13-as Az oroszok nyilatkozták, hogy nem sikerült utalniuk. Ők is elismerték, hogy az ukránokhoz nem jutott el a pénz. Most akkor mit hazudnak az ukránok? :D
16/28 anonim válasza:
13-es Légy szíves ne szóljál hozzá olyan témákhoz, amiben tájékozatlan vagy. És ha már hozzászólsz, akkor az legyen normális érv.
17/28 anonim válasza:
14# nem euroban utaltak az oroszok, hrivnyaban
18/28 anonim válasza:
15-ös Tapolcai vagyok. Itt aztán biztosan nincsen ukrán. :D :D :D
19/28 anonim válasza:
Azt hiszem ebből a topikból kilépek. Sziasztok! :D
20/28 anonim válasza:
Jaja, persze az ukránok miatt:
"az oroszoknak kellene tranzitdíjat fizetni, az ukránok - ahogy fogalmaztak - nem fogadják el a véres pénzt"
Szegény oroszok biztos nem tudnak mit kezdeni a visszakapott rengeteg pénzükkel. Mese habbal :) Én meg majd csak azért se fogok autópályán menni ha ingyenes lesz az autópályamatrica, mert annyira rá akarom költeni azt a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!