Önök szerint mi fog majd történni a bukott Volodimir Zelenszkijel?
Már egyre több liberális nyugati szervezet ismeri be hogy Ukrajna egy korrupt maffiaállam, zelenszkij pedig egy háborús bűnös diktátor.
Úgy látszik Amerika is megunta Ukrajnát,a nagy hős zelenszkij korrupt diktátor lett,a hős ukrán katonák meg háborús bűnösök, miközben az orosz békefenntartó csapatok megállás nélkül törnek előre Kijev felé...
Vajon mi lesz a magára hagyott,bukott zelenszkijel?
38 De nem lett jobb még mindig az életem.Ha teszek én a szoftverekre.Attól még az ország fele inzulinrezisztens és elhízott,valamint tombol az újbolsevizmus.De igen az új szoftver az uuuu
Nagyon fejlettek vagyunk azt a mindenit. ;D
Most hogy ilyen jó szoftvert gyárt vagy ilyen erős motorja van a nem tom milyen szuper kocsinak jujj,vrm vrm.Most nekem nagyon jobb az életem.Nagyon fejlett lettem azt a mindenit.
Xdd
41 Az mindenhol így van.Nem csak ruszkiknal,de csesszéra.
Talán néhány skandináv országban nem.
37:
1) ezt nem tudhatjuk. az oroszok először villámháborúra készültek ezt tudjuk, úgyhogy szerintem ha lenne még 90%nyi tartalékuk akkor nem szaroznának és szivatnák magukat hanem befejeznék amit elkezdtek. de ismétlem magam, nem tudhatjuk hogy 90%nyi tartalékuk van de érdemes ezt a számot minimum fenntartással kezelni
2) igen ez tény hogy afrikát szétrabolták/rabolják. én pusztán arra reagáltam, hogy szerinted oroszország nem elmaradott, szerintem meg ezt nem nyersanyagban hanem életszínvonalban mérik és lehet akármekkora olajmező alattuk ha az átlag orosz életszínvonala alacsony, nem véletlenül költöznek el rengetegen oroszországból (oda viszont elég kevesen, és most háború előtti időkről beszélek)
3) én is írtam hogy felesleges országonként nézni a haderőt amikor hadi szövetségek vannak
2-es de mihez képest elmaradottabb?
Svájchoz?
Vagy Nigériához?
Én nem azt mondtam hogy fejlett.Tisztazzuk
Én azt mondtam,hogy NEM elmaradott.Nem jeleztem hogy olyan fejlett lenne mint mittomen egy Finn társadalom.De hogy nem elmaradott az tuti.
Elmaradott a Románia,Ukrajna, Türkmenisztán, Mongólia,Uruguay, Madagaszkár meg a kis országok dél Amerikában.
Azokhoz képest szerintem nem állíthatjuk hogy elmaradott lenne.
Én ezt mondom.
1 Oroszok mindig tartalékoltak tudtommal, ezért is küldték azt a sok csecsent eleinte.És ebből is kiindulva azt érzem,hogy lenne még sok ahonnan ez jött.Jo lehet nem 90%akk kevesebb.Ha tippeltem
45: igazad van, nem rögíztettük le hogy mihez/kihez képest elmaradott így nem is lehet konkrétan megfogalmazni :)
a tartalékukat majd meglátjuk, mindenesetre nagyon úgy néz ki hogy ez a háború sajnos még sokáig velünk marad és idén kb esélytelennek látom hogy véget érjen
@45: a fejlett országokhoz képest elmaradott (Észak-Amerika, Európa, Kelet-Ázsia). Ettől még lehet fejlettebb, mint pl. a Nyugat-Kannibál szigetek... Technológiailag majd fél évszázados lemaradásban van az említettekhez képest.
Az nem a fejlettség jele, hogy vannak ásványai, amelyeknek az exportjából él, de feldolgozni már képtelen lenne ezeket.
Jolvan mindenről beszéltek csak Zelenskiről nem!
Mi legyen vele?
Akasszuk, vagy sütögessük egy kicsit felnégyeles előtt!!
Erről beszéljetek már végre!
43 Hasonlítsd össze az Orosz és a Német gazdaságot.
Az usa pedig azert fejledt, mert magas az eletszínvonal(ezért is vannak elhízva az emberek)
Illetve ő diktálja az iramot, nézd csak meg, hogy milyen rakétát tetveznek
Ha magas lenne az életszínvonal,nem lennének elhizva az emberek valljuk be.Elég rosszul látod mert az embernek nem az az alap állapota hogy dagadt disznó legyen és pereskedjen minden kis semmin.De ha neked ez a "magas"színvonal logikája hogy elhizzanak akkor gratulálok
xd
Komédia...
Másik meg hogy mintha az oroszoknak ne lennének komoly rakétái meg elhárító rendszerei...pff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!