Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Önök szerint mi fog majd...

Önök szerint mi fog majd történni a bukott Volodimir Zelenszkijel?

Figyelt kérdés

Már egyre több liberális nyugati szervezet ismeri be hogy Ukrajna egy korrupt maffiaállam, zelenszkij pedig egy háborús bűnös diktátor.

Úgy látszik Amerika is megunta Ukrajnát,a nagy hős zelenszkij korrupt diktátor lett,a hős ukrán katonák meg háborús bűnösök, miközben az orosz békefenntartó csapatok megállás nélkül törnek előre Kijev felé...

Vajon mi lesz a magára hagyott,bukott zelenszkijel?

2022. aug. 5. 12:47
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:

Miért mire épüljön még szerinted? Tehén trágyára?

Nem elég az vagy mi?Akkor ugyanígy mondhatjuk hogy Izland csak a gejzirekre épül.pff...nagy dolog.

Na de mondhatnánk azt is hogy USA is elmaradott.Hiszen szharrá dolgozzák magukat az átlag emberek nincs beteg biztosítás, drágák a gyógyszer költségek,toxikus a víz és az ételek nagyrésze,tele van fegyveres belkonfliktusokkal, oktatás elmaradott.Mégse mondanád hogy USA elmaradott...

2022. aug. 24. 15:40
 32/54 anonim ***** válasza:
Nézd én vágom hogy gyűlölöd a Putyint.Én se kedvelem.De az elég nagy elhamarkodott kijelentés hogy jelentéktelen és elmaradott lássuk be
2022. aug. 24. 15:41
 33/54 anonim ***** válasza:

De senki nem is kért belőle te nagyon okos.Mirol beszélsz?xd

Komédia..

2022. aug. 24. 15:42
 34/54 anonim ***** válasza:
Nem jelentéktelen, de elmaradott. Majd ha az oroszok csinálják az új facebookot, meg Microsoftot, elhiszem hogy nem elmaradottak
2022. aug. 24. 15:42
 35/54 anonim ***** válasza:

28:

1) nem tudom honnan az infó, amerika és kína hadereje egyértelműen erősebb mint az orosz, ráadásul haderőben inkább szövetségek vannak (mint a NATO) nem pedig egyének így nem sok értelme van önállóan nézni. látjuk hogy ukrajnával se nagyon bírnak és persze épp azért mert nem egyedül ukrajna ellen harcolnak így semmit se érnek a második legerősebb haderővel (ami nem a második legerősebb de mindegy is).

2) és? ettől még lehet elmaradott. kongó nem elmaradott? dehogynem, pedig ők nem fél európát hanem a fél világot látják el kobalttal (ami az akkumulátorok gyártásához (is) elengedhetetlen így az egyik legfontosabb nyersanyag). de mondhattam volna a gyémántot is amit szintén afrikában bányásznak.

3) ez kb ugyanaz a pont mint az előző. energiai nagyhatalomként is lehet elmaradott ahogy az egész afrikai kontinens elmaradott hiába rengeteg nagyon fontos (és drága) nyersanyagnak fő lelőhelye. a turizmust pedig nem is értem miért írtad, oroszország aztán abszolút nem nagy turistaparadicsom, moszkván és szentpéterváron kívül nincs is sok látnivaló, még ausztriába is több turista érkezik mint ororszországba ( [link] 2018-as cikk 2016as adatokkal, azóta szerintem csak még lejjebb szorultak)

2022. aug. 24. 15:43
 36/54 anonim ***** válasza:

Mert a Facebook meg a Microsofthoz kell kötni a fejlődést?xd

Ez igen.Mitol lett jobb az életem a facebooktól őszintén.

Van egy csomó jelentéktelen ember akik saját magukról posztolnak jelentéktelen dolgokat.Ettől olyan fejlett az életem? Xdd komédia

2022. aug. 24. 15:44
 37/54 anonim ***** válasza:

1 De Oroszország alig vette be 10%-at a haderejének.

2 Valljuk be hogy Afrikai kontinenset gyakorlatilag szejjel rabolják nyugati országok és kizsákmányolják.Oroszorszagot senki nem zsákmányolta még ki tudtommal.

Meg most az hogy minden hónapban változik hogy jelenleg kinek van a legerősebb hadereje a Földön.Nem mindegy hogy második vagy harmadik?Ugyan már

2022. aug. 24. 15:48
 38/54 anonim ***** válasza:
36 A lényeg, hogy a szoftvert az usa csinálja. Túljutottak a harfveren
2022. aug. 24. 15:49
 39/54 anonim ***** válasza:

Akkor irány Cseljabinszk, ki tart vissza?

2022. aug. 24. 15:50
 40/54 anonim ***** válasza:
Lehet H nem turista paradicsom,de vitathatatlan hogy többen látogatnak oda mint Zimbabweba vagy MOra
2022. aug. 24. 15:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!