Csak nekem tűnik úgy, hogy lassan a kutyát nem érdekli az orosz-ukrán háború?
Február 24-én szenzáció volt, aztán pár hónapig napi szinten jöttek a hírek (veszteségek, Mariupol eleste majd Donbaszi front), nyár elején az energiaválság körüli mizéria, de különösen az utóbbi 1-2 hét óta már semmit nem hallani onnan. Minden áll, senki nem csinál semmit. Az oroszok már egy lépésnyit se tudnak előre menni, az ukránok meg a mai napig nem gyalulták le Krímet a csoda amerikai fegyverekkel.
Az utóbbi napokban pedig leginkább mindenhol Nancy Pelosi tajvani látogatásáról meg a kínai-amerikai páros f***méregetésről lehet olvasni.
Mondjuk én is belefáradtam már az állandó orosz-ukrán hazudozásba. Lassan ők se tudják mit akarnak egymástól.
Vagy ilyen könnyen elvitte a show-t egy 82 éves öregasszony?
Putyin megtette ami a feladata volt. Beindította a legpusztítóbb világválságot, ami a feladata volt. Nem véletlen, hogy nem foglalta el ukrajnát, nem anektálta, kicsit lövöldöznek, rakétáznak és kész. A gáz, az olaj vezetékek, kikötő stb köszönik, jól vannak, hiszen azokra a jövőben is szükség lesz😄. Amit a hírekben, hiradókban olvastok, hallotok, az nem igaz. Ezek mind, mind egy ligában játszanak.
Kezdetnek itt egy link:
Angolul tudók előnyben.
14-es, ez egy banda az egész. Itt minden szándékkal és okkal történik. Megvallom, nekem is évekbe tellett, mire NAGYJÁBÓL! kezdem az összefüggéseket észrevenni.
De hát persze ez az egész kontejó, gyíkember, laposföld, alusapka😄.
Miért járt a WEF programjára a világ szinte összes vezetője, üzletembere, komolyabb szakembere? Mire tanították, képezték őket?
13#
Most már a gazdasági válságról cikkeznek állandóan, ami egyértelműen kapcsolatba hozható az ukrán-orosz háborúval. Szerintem sokakat érdekli, hogy mi folyik keleten, max kevesebbet írnak róla.
Sajnos a média dönti el, hogy mi érdekli az embereket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!