Csak nekem tűnik úgy, hogy lassan a kutyát nem érdekli az orosz-ukrán háború?
Február 24-én szenzáció volt, aztán pár hónapig napi szinten jöttek a hírek (veszteségek, Mariupol eleste majd Donbaszi front), nyár elején az energiaválság körüli mizéria, de különösen az utóbbi 1-2 hét óta már semmit nem hallani onnan. Minden áll, senki nem csinál semmit. Az oroszok már egy lépésnyit se tudnak előre menni, az ukránok meg a mai napig nem gyalulták le Krímet a csoda amerikai fegyverekkel.
Az utóbbi napokban pedig leginkább mindenhol Nancy Pelosi tajvani látogatásáról meg a kínai-amerikai páros f***méregetésről lehet olvasni.
Mondjuk én is belefáradtam már az állandó orosz-ukrán hazudozásba. Lassan ők se tudják mit akarnak egymástól.
Vagy ilyen könnyen elvitte a show-t egy 82 éves öregasszony?
"Már nem ir róla a sajto"
Melyik? Én naponta látok cikkeket, híreket támogatásról, fegyverekről, hadmozdulatokról több országos oldalon is.
Az oroszok most éppen szopnak.
Az ukránok egymás után foglalják vissza a településeket.
Az egy természetes dolog, hogy az érdeklődés idővel lanyhul. Így volna ez akkor is, ha a büdös ruszkik gyerekeket sütnének nyárson.
Igen, csak neked tűnik úgy. Meg azoknak, akik állandóan friss "szenzációt" hajszolnak. De a dolgok természete ilyen. A COVID se érdekel senkit a megbetegedetteken kívül. Pedig most erősebb, mint 2 éve nyáron. Mikor korlátozások voltak.
Az emberek a monotonitást nem bírják, állandóan új hatásokra van szükségük. Minél kevésbé kifinomultak az apró eltérésekre, annál gyakrabban és annál nyomósabban, így működik az agy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!