Igen.
Elvoltak ők Jugoszláviában, csak a szerbek mindenképpen be akarták őket olvasztani. Ők meg, kihasználva Szerbia háborús vereségét a délszláv háborúban, kiváltak Szerbiából. De a szerbek most sem férnek a bőrükbe. Arra a kaptafára akarják csinálni az egészet, mint Oroszország. Amivel két probléma is van. Először is Oroszországnak se nagyon jött be a dolog. Jelenleg szemben áll a világ nagyobbik részével, háborús bűnösnek tekintik az elnöküket, a külföldi bankszámláik be vannak fagyasztva és rengeteg emberi és anyagi áldozatukba került már eddig is a háború. Másrészt, amit szabad Jupiternek, nem szabad a Kisökörnek. Amit pedig Jupiternek sem szabad, azt még kevésbé ennek a jelentéktelen, balkáni, nacionalista országnak. Nem is tudom, hogy képzelik az EU-hoz való közeledésüket ezek után.
Nem
Nem akarok elfogult lenni, akkor azt írnám Szerbiához
Albánok élnek ott tartozzon oda
Én csupán vallási szempontból közelítek a kérdéshez.
Muszlimok élnek Koszovóban, nekik is és a szerbeknek is sokkal jobb ha Koszovó független ország esetleg ha csatlakozik Albániához.
Tekintettel arra, mennyi erőszak volt a múltban a Balkánon vallási felosztásban is.
A balkán mindíg Európa lőporos hordója volt,és ma is az.
Vallásilag talán igen,de nem csak ez a szempont itt szerintem.
Talán egy széles autonómiával rendelkező területként szerencsésebb lett volna,ha valamelyik országhoz tartozna/Szerbia,vagy Albánia6.Túl sok apró kis ország sem szerencsés a térségben.Nem tudom így hosszabb távon gazdaságilag mennyire lehet életképes.Az azért nem lehet cél,hogy az USA,vagy az EU. a saját "csecséből" tarcsa fenn évtizedekig,mint egy műállamot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!