Mi a véleményetek arról, hogy Angliában lmbtq személyt sértő facebook meme megosztásáért tartóztattak le egy embert?
Figyelt kérdés
Már nem az első eset. A radikális baloldal egyre inkább náci, kommunista terror módszerekkel operál nyugaton.2022. aug. 1. 20:38
11/36 anonim válasza:
A világ legveszélyesebb és leggonoszabb bűnözőjét fogta el a rendőrség.:D
Közben rendőrhiány van és a valódi bűncselekményekhez nem jut elég rendőr.
12/36 A kérdező kommentje:
Semmi nem indokolja az ilyen törvénytelen diktatórikus, náci módszereket. Hogy tudjátok ezt ünnepelni?
2022. aug. 1. 20:56
13/36 anonim válasza:
Odani, a fideszes védi a homárokat.
14/36 anonim válasza:
Várom a linket. Hátha meglátjuk azt a "viccet", és mi is egy jót röhögünk, aztán kivonulunk a Brit Nagykövetség elé tüntetni, amiért a brit komcsik aljas módon elnyomják szegény brit nácikat.
16/36 A kérdező kommentje:
Mit erőlteted ezt a náci vonalat? Nem volt törvénytelen, amit csinált. Ha tényleg sértő volt, akkor sem tartóztathatták volna le, mint a gestapo.
2022. aug. 1. 21:01
17/36 anonim válasza:
Lehet, talán egy éve volt hasonló. Ott kiderült, hogy személyes adatokkal visszaélés és elég komoly rágalmazás volt. De nyilván radikáliskomcsigyurcsánysoroslmbtterror.
18/36 anonim válasza:
19/36 anonim válasza:
20/36 anonim válasza:
Ezt az LMB propagandát én sem támogatom. De a melegek is emberek, ugyanolyan jogtalan az ellenük elkövetett bűn. Ezért jogos, én pénzbírságra ítélném, ha pedig ismétli akkor lehet börtön ! Nem kell diszkriminatívnak lenni, én is fellépek ha a származásom miatt kapok támadást , amely amúgy nem roma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!