Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Komolyan valaki azt gondolja,...

Komolyan valaki azt gondolja, hogy Németországban vagy nyugaton nem lehet gáz?

Figyelt kérdés
Ezt a hisztit komolyan mondom nem értem, nyilván akik picikét is tudd az egészről az tudja, hogy ilyen nem fog előfordulni ha leállítják a gázszállítást az oroszországnak nagyon rossz lenne mert újraindítani már nem nagyon lehet valamint hihetetlen nagy kiesés lenne az oroszoknak, mert Kínában elég sok gáz van igy nehezen tudna kereskedni Oroszország ,valamint nyilván az Európa Unió is enyhítené a szankciókat, mind a kettő félnek az érdeke hogy legyen gázszállítás, szóval biztos vagyok benne hogy meg fognak egyezni
2022. aug. 1. 13:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy itt azt senki se tudja, hogy a gáz nem csak fűtésre kell? Értem, hogy itt mindenki katás művészlélek, de azért az ipar fontosságával tisztában kéne lenni. Ha a németek alól kirántják a gázt, akkor teljesen bedőlhet a gazdaságuk, és igen mi azt tízszer annyira megszívjuk, szóval nagyon örvendezni se lesz okunk.
2022. aug. 1. 17:04
 12/16 anonim ***** válasza:
45%
Vannak gondok már most, ez tény, en itt élek kint. De azert nem akkora, hogy behaljon az ország. Nálunk nincs gáz fütés sehol, olajjal fütünk, az speciel tavaly 65 cent volt pro liter, most 1,5-1,6 euro... több, mint a duplája. inkább az iparág lehet bajba a gáz hiány miatt, de megfagyni nem fognak/fogunk. amúgy is a német elég spórolós a vízzel, fűtéssel, jobban tűrik a hideget.
2022. aug. 1. 18:37
 13/16 anonim ***** válasza:

2: nekem ezt általános alsó tagozatba tanították :D

hogy baj lesz-e az a jövő zenéje, van rá esély

2022. aug. 1. 19:20
 14/16 anonim ***** válasza:
42%
Azért arra kíváncsi lennék, h aki lepontozta a válaszom az vajon hol lakik, mert biztos jobban tudja annál, mint aki itt lakik...
2022. aug. 2. 06:36
 15/16 anonim ***** válasza:
14# Igazad van.
2022. aug. 2. 06:50
 16/16 anonim ***** válasza:

ez megint politika az egész mert nyugati média arról beszél hogy ők spórolnak azért fogyasztanak kevesebbet és nem az a baj hogy kevesebb gáz jön.

jobb oldali, kormánypárti média meg erről beszél hogy (esélyes hogy) nem lesz.

majd ősszel kiderül.

2022. aug. 3. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!