Ha ki kéne költöznötök Szlovákiába, Csehországba, vagy Lengyelországba, melyiket választanátok és miért?
13:
Életem legjobb döntése volt hogy Lengyelországba költöztem, úgyhogy azért vannak olyanok akiknek bejön a váltás északi irányba. És ami a "jobb helyeket" illeti: több lengyelt is ismerek, akik éveket dolgoztak Nyugat-Európában, amit nem bántak meg, mert most folyékonyan beszélnek egy idegen nyelvet, egy új itteni lakás vételére elég pénzt kerestek, de mégis hazajöttek. Tudom hogy ez a visszatérés nem tömeges jelenség, de szinte mindegyikük azt mondta hogy egyrészt zavarta őket a másodrendűségi státusz, másrészt nem akarták hogy a gyerekeik ott kezdjenek iskolába járni (ennek az oka nyílvánvaló, de inkább nem írom le, mert ez külön téma.
A három közül tuti csehekhez…
Amúgy ha választhatnék a világon a legjobb helyek sztem a skandináv országok, Svájc, Kanada és Ausztrália
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!