Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha ki kéne költöznötök Szlovák...

Ha ki kéne költöznötök Szlovákiába, Csehországba, vagy Lengyelországba, melyiket választanátok és miért?

Figyelt kérdés

2022. júl. 31. 01:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10: Kassán :)
2022. aug. 1. 23:02
 12/15 Szabolics Pisti válasza:
Lengyelbe, azon belül Krakkó v a cseh határ kölelébe.
2022. aug. 2. 19:32
 13/15 Dr Sauron válasza:
Ha lehet választani,akkor egyiket sem.Nem okos döntés egy kelet-európai (jó akkor közép) országot lecserélni egy másik kelet-európai országra.Kisebb különbségek vannak,de a lényeg mindegyikben ugyanaz.Ha már elmegyek otthonról,akkor egy sokkal másabb,jobb helyre mennék.De ha csak a háromból lehet,akkor Csehország.
2022. aug. 7. 02:57
 14/15 anonim ***** válasza:
53%

13:

Életem legjobb döntése volt hogy Lengyelországba költöztem, úgyhogy azért vannak olyanok akiknek bejön a váltás északi irányba. És ami a "jobb helyeket" illeti: több lengyelt is ismerek, akik éveket dolgoztak Nyugat-Európában, amit nem bántak meg, mert most folyékonyan beszélnek egy idegen nyelvet, egy új itteni lakás vételére elég pénzt kerestek, de mégis hazajöttek. Tudom hogy ez a visszatérés nem tömeges jelenség, de szinte mindegyikük azt mondta hogy egyrészt zavarta őket a másodrendűségi státusz, másrészt nem akarták hogy a gyerekeik ott kezdjenek iskolába járni (ennek az oka nyílvánvaló, de inkább nem írom le, mert ez külön téma.

2022. aug. 7. 09:48
 15/15 anonim ***** válasza:

A három közül tuti csehekhez…

Amúgy ha választhatnék a világon a legjobb helyek sztem a skandináv országok, Svájc, Kanada és Ausztrália

2022. szept. 6. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!