Az Egyesült Államokban miért van ennyi iskolai lövöldözés?
Most ez a kevertfajúság lesz a válasz mindenre?
Véletlenül sem az, hogy elégtelen az iskolai zaklatások kezelése (ott is, akárcsak itthon) és aki tudja mozgatni a végtagjait, az hozzáfér lőfegyverekhez..
5, nem tudom, én nem állítottam, hogy több lenne. De egyébként érdemes lenne megnézni számadatokat onnan és innen. Bár nehéz az összehasonlítás, hisz Európában nagoyn különböző oktatási rendszerek vannak és meg merem kockáztatni, hogy egy svéd vagy holland rendszerben jobban odafigyelnek a diákok mentálhigiéniájára mint egy magyar vagy román rendszerben.
Szóval először kerítsünk számadatokat a bullyngek mennyiségére. Ezt követően elkezdhetjük vizsgálni az okait.
Abban viszont biztos vagyok, hogy a bullying az egyik vezető ok az iskolai lövöldözések mögött (amennyiben azt diákok követik el).
"Tényleg annyi a magyarázat, hogy könnyebb fegyverhez jutni?"
Igen. Ott is ugyanúgy vannak iskolai konfliktusok a gyerekek között, amit rosszabb esetben lövésekkel rendeznek le. Meg sok a szimplán elmebeteg is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!