Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az ukránok hogy működtethetik...

Az ukránok hogy működtethetik mai napig a halállistát (Mirotvorec)?

Figyelt kérdés

Most egy újságíró került rá:

[link]

De rajta van pl Szijjártó is, illetve származás miatt Kárpátaljai magyarok is.

Az évek alatt a demokratikus nyugat miert nem követelte még a megszűntetését?

2022. júl. 16. 14:25
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Kíváncsi vagyok erre fogsz e visszaírni, de gyanítom nem. Itt egy magyar:

[link]

2022. júl. 18. 16:32
 12/17 anonim ***** válasza:
82%

Jó, akkor még egyszer leírom.

Ki a faxomat érdekel, hogy mit írnak idióta szélsőségesek.

A vadbarmokat, meg a prosti striciket sem olvasom, mert lexarom a hülyeségeiket.

2022. júl. 18. 17:45
 13/17 anonim ***** válasza:
48%
Valami hacker feltehetné ursulát :D aki a legdemokratikusabbnak állítja be ukrajnát, még ezután is
2022. júl. 19. 10:11
 14/17 anonim ***** válasza:
52%
Nem tudom mit kell a Mirotvorecen lovagolni. A kuruc.info-ra emlékszel még? Mit tudott tenni a magyar kormány ellene? Elmondom, semmit! Ott is USA szerverek voltak. Ha kérdez valaki valami hülyeséget a gyakorikérdéseken, mondjon le a teljes magyar kormány? Nem függ össze. Szerepel rajta Szijjártó? Nem jó, de az sem, ha amiket írnak róla, mind igaz is. A "demokratikus" nyugat iránti gyűlöleted ne úgy próbáljad levezetni, hogy feszültségeket akarsz generálni a magyarok és az ukránok között. Látod, van más is, aki megtegye. Megsúgom, ezek többsége orosz ügynök. Csak aztán valakinek ott is kell élnie, a mesterséges nemzetiségi konfliktusokban.
2022. júl. 21. 16:43
 15/17 anonim ***** válasza:
48%
2022. okt. 14. 19:41
 16/17 anonim ***** válasza:
46%
Bírom a libsiket egyszerűen letagadják a létezését, ha még be van linkelve vagy eltűnnek vagy simán elkezdenek teljesen másról beszélni. Szektások komolyan :D
2023. márc. 26. 20:42
 17/17 anonim ***** válasza:
igen, ez a liberó érvelés. voltam már én is így, állított valamit a libsi hogy márpedig az volt, erre belinkeltem egy videót amiben a vádlott ő maga elismerte a tettet, na ott választ ne várj a libsitől. elmeháborodottak.
2023. márc. 27. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!