Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A nyugat europai orszagok...

A nyugat europai orszagok (meg ami nem is az pl Svedorzag) a tomeg-csorda szemeben miert tunik felsobbrendunek mint a kelet/kozep/del europa?

Figyelt kérdés

Most nezem hogy ismet megrendeztek a TwitchCon-t Europaban, eskudni mertem hogy megint valami nyugat europai orszagban, de azert rakerestem google-n es megint egy nyugati orszagban, Hollandiaban zajlik.

Miert tortenik minden fontosabb/unneplos esemeny nyugat europaban?

Aki nem tudja mi az a twitchcon az egy ilyen szamitgep jatekosok osszegyulnek akik kozvetitik hogy hogyan jatszanak jatekokat.

Miert nem lehet mondjuk Lengyelorszagban? Ott szinte majdnem hogy egyenlo a playerbase, ha nem nagyobb.

vagy miert nem itt M.o-n? Itt minden ki*aszott olcso kulfoldi valuta szempontbol.

Miert van minden esemeny csak a nyugati orszagokban megrendezve es a kelet europa mindig ki van hagyva meg csak a szemet jut nekik?

Semmivel nem okosoabbak, jobbak a nyugatiak mint a keletiek. En is szoktam jatszani es olyan gyoker, 11 eves szintu 30 - 40 evesek jatszanak es ha meghalnak elkezdenek oltogatni hogy milyen noob vagy meg ilyenek, meg ugyanugy rasszistak, bunkok.

Nem ertem mire fel ez a nyugat felsobbrenduseg - amit valljuk be senki nem jelent ki, de ugy van minden rendezve meg beallitva.

2022. júl. 16. 12:03
 1/8 Koplárovics Béci ***** válasza:
52%
A gamer közösség ilyen. Ideje lenne a valódi világban is élned, nem csak egy szaros monitor mögött.
2022. júl. 16. 12:08
 2/8 A kérdező kommentje:

1

Ez az inzultacio most neked honnan jott?

2022. júl. 16. 12:15
 3/8 anonim ***** válasza:
86%
Kiscsillag. Én a haldokló nyugaton élek, és épp ellátogattam Magyarországra. Ugyanolyan drága minden mint ott, cserébe a kutya nem beszél más nyelven mint a magyar, és itt még mindig szitokszó az hogy valaki kocka, gamer. Lengyeleket még megérteném, már csak a sikerek Witcher 3 miatt is.
2022. júl. 16. 12:16
 4/8 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Ez az inzultacio most neked honnan jott?"

Tényt közöltem. Sajnálom, ha inzultálásnak veszed, mert nem ismered be, hogy igaz rád.

2022. júl. 16. 12:19
 5/8 A kérdező kommentje:

4

Neked kemeny problemaid vannak. Jol tudod hogy beszoltal nekem, tagadod es megint en vagyok a hulye. Egyebkent ez a "Ideje lenne a valódi világban is élned, nem csak egy szaros monitor mögött." Nem is kapcsolodik a kerdesemhez.

A masik meg "Sajnálom, ha inzultálásnak veszed, mert nem ismered be, hogy igaz rád." - siman igy par mondatbol megallapitod hogy ki/mi/milyen vagyok. Ember. Tiszta hulyenek nezel ki, es ezt mindenki latja. Csak magadat jaratod le, nem engem.

Kezeltesd magad vagy valami. latom nagyon frusztralt vagy de ne igy add ki. Bar nem hibaztatlak, keves a jo pszichologus, na meg az aruk is horrorisztikus, az allami rendelok meg szarnak a betegekre.

En is hasonloval kuzodik mint te, csak en befele iranyulo neurozissal, viszont en magamban tartom a feszultseget ami veszelyes magamra nezve, de ugy latszik te meg kifele adod ami szerintem veszelyesebb a tarsadalomra nezve, mert az ilyen beallitottsag vezet tarsdalommal szembeni aggressziora, flegmara, alacsony tolenraciara, esetleg kriminalizmusra vagy semi-kriminalizmusra.

Szeretnek segiteni neked valahogy, de gondolom megint lehulyezel, szardarab vagyok, nojjek fel, luzer vagyok meg ezek mi?

Mindegy... nem vagy nyitott ezekre, szoval lezarom a veled folytatott kommunikaciot, ha lehet ne irj ide kerlek..

2022. júl. 16. 12:30
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert ezek a rendezvények a pénzről szólnak, és a kelet-európai országok csóri putrik ahol az emberek napról-napra élnek, míg Nyugat-Európában az átlag embernek is van bőven pénze.
2022. júl. 16. 12:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez olyan mintha megkérdeznék tőled, hogy hol akarod a szülinapi bulid megtartani a szoci játszótéren vagy a disneylandben.
2022. júl. 16. 12:36
 8/8 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Neked kemeny problemaid vannak. Jol tudod hogy beszoltal nekem, tagadod es megint en vagyok a hulye. "

Mit értünk beszólás alatt? A tények közlését? Akkor igazad van: beszóltam.

"A masik meg "Sajnálom, ha inzultálásnak veszed, mert nem ismered be, hogy igaz rád." - siman igy par mondatbol megallapitod hogy ki/mi/milyen vagyok."

" Tiszta hulyenek nezel ki, es ezt mindenki latja."

Te néhány százaléknyi ember alapján egész országokat szaroztál le. Ebből azért sokminden kiderül. Visszanyalt a fagyi, ennyi történt. Vagy éppen az én esetemben még kevesebből. Kettős mérce?

"Szeretnek segiteni neked valahogy, de gondolom megint lehulyezel, szardarab vagyok, nojjek fel, luzer vagyok meg ezek mi?"

Én nem akarlak megváltoztatni. Nem az én dolgom. Hogy akarsz-e változni, hogy felfogod-e a problémáidat, az csak a te döntésed, nem az enyém. Én legfeljebb tudom veled közölni a tényeket. Nem írtam, hogy szardarab vagy, azt sem, hogy hülye ha ez jött le, akkor te érzed magad annak. Csak annyit írtam, hogy a zárt közösségen kívül is érdemes lehet élni az életet. Akkor talán többet fogsz látni a világból és átgondolsz dolgokat. Akkor talán azt is képes leszel megérteni, hogy miért butaság az, amit kérdezel.

És köszönöm, de nincs szükségem olyan ember segítségére, aki hozzád hasonlóan gondolkodik.

2022. júl. 16. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!