Amint 21 fok alá csökken a lakások hőmérséklete, a nyugati népek fellázadnak és kivégzik az oroszellenes vezetőiket?
Figyelt kérdés
Oroszbarát kormányok kerülnek hatalomra Európa szerte? Megkérik Mr. Putyint, hogy adjon nekik gázt és cserébe megkapja Ukrajnát teljes egészében?2022. júl. 16. 08:09
21/25 A kérdező kommentje:
#20: Az elmaradott csóró ország agresszív diktátora Zelenszkij. Európa Zelenszkij csicskása.
2022. júl. 16. 10:28
22/25 anonim válasza:
[ma 10:28]: Gyengébbek kedvéért, Oroszországra és Putyinra gondoltam. Az egyébként igaz, hogy Ukrajna is elmaradott és csóró ország. De egy: Zelenszkij olyan tiszta választáson lett elnök, amilyenről az oroszok egy évtizede nem is álmodhatnak, ergo nem diktátor. Kettő: Putyin az agresszor, ő támadott.
23/25 anonim válasza:
Kérdező, én apám révén lengyel állampolgár vagyok, litvániai lengyel nagyapámként litvánnak is mondom magam, emellett magyar is vagyok, akinek az anyai nagyanyjának az anyja orosz volt és mégis ukránok oldalán állok....
25/25 Isti22 válasza:
Ugye megvan, hogy már 2021 telére is az volt a narratíva, hogy meghalnak-megfagynak a sötétben a németek? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!