Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Amint 21 fok alá csökken a...

Amint 21 fok alá csökken a lakások hőmérséklete, a nyugati népek fellázadnak és kivégzik az oroszellenes vezetőiket?

Figyelt kérdés
Oroszbarát kormányok kerülnek hatalomra Európa szerte? Megkérik Mr. Putyint, hogy adjon nekik gázt és cserébe megkapja Ukrajnát teljes egészében?

2022. júl. 16. 08:09
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

#9:

[link]

"The Association of German Cities also proposed some establishments that are to serve as warm shelters, especially for the elderly who cannot cover their energy bills. Several cities plan to turn sports halls into "warming halls" for people to keep warm in case they feel cold at home."

2022. júl. 16. 08:35
 12/25 anonim ***** válasza:
69%
A kérdező egy troll, aki arra se hajlandó kérdezni, hogy ismer-e olyanokat akik rendszeresen járnak-e ki, vagy életvitel szerűen élnek ki magyarként Németországban... itt bukik meg a kérdése alapja.... valószínű ő is csak faluja járásában járhatott.... annyi a horizontja...
2022. júl. 16. 08:37
 13/25 anonim ***** válasza:
28%
Egyébként nem tudom mennyire ismered a Debreceni Egyetemet kérdező, de mikor én oda jártam, akkor mind 3 tanévemben pont vizsgaidőszakkor, volt szénszünet.... és ilyen az ELTE-n belül sose volt...
2022. júl. 16. 08:39
 14/25 anonim ***** válasza:
76%

[ma 08:28]: Szerintem egy átlag magyar magasabbra tekeri a termosztátot, mint egy átlag német. Skandinávokról nem is beszélve. Az olaszoknál teljesen természetes télen pulóverben ülni otthon, itthon ezt a jelenséget csak a tévében láttam, mélyszegényekről készült riportban. Az átlag magyar felfűt annyira, hogy otthon pólóban lehessen, sőt, olyat is ismerek, aki otthon gatyában akar mászkálni télen is, és ehhez igazítja a fűtését.

Az átlag magyar csak keményebbnek hiszi magát a szerinte elkényeztetett nyugat-európainál, a valóságban nem keményebb, hőmérséklet tekintetében még puhányabb is. Aki azt hiszi, hogy ha majd be kell menni 20 fok alá, akkor a nyugat-európaiak térden csúszva mennek Putyin elé, az nagyon téved.

2022. júl. 16. 08:40
 15/25 A kérdező kommentje:

"Aki azt hiszi, hogy ha majd be kell menni 20 fok alá, akkor a nyugat-európaiak térden csúszva mennek Putyin elé, az nagyon téved."

Az ukrán nácikért nem fogják meghozni ezt az áldozatot.

2022. júl. 16. 08:48
 16/25 anonim ***** válasza:
22%
Az én jó anyám úgy mondd, kétszer-háromszor is elköltött pénzt a szigetelésre, elsőnek nagy energia faló 80-as években épült házunknál, majd utána panel lakására akart költeni, de ugyan az a cég átverte őt, mert mindig igérgette, aztán kiderült, hogy elsikkasztotta a pénzét, szóval ott másodjára is rá kellett szánnia a pénzét.... de így is spórolos anyám... és megszámolja nyugdíjasként füzetbe, hogy mire mennyit költ...
2022. júl. 16. 08:49
 17/25 anonim ***** válasza:
38%
A magyarok nem nácik kérdezők? Kérdem én... mert mi asszisztáltunk legjobban, hogy a vidéki magyar zsidóságot mielőbb koncentrációs táborokba szállítsuk és megöljék őket és a lakásaikat, meg cégeiket meg megkaptak a jó keresztény szegény magyarok.... felfordul a gyomrom tőled...
2022. júl. 16. 08:52
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
kérődző, álmodsz, a WC pumpa meg kiáll a seggedből?
2022. júl. 16. 09:06
 19/25 anonim ***** válasza:
87%

Nyugaton élek. Itt már 30 éve sem volt divat 18-19 foknál magasabbra tekerni a fűtést. Ha a nyílászárók jól szigeteltek, márpedig errefelé azok, és nem több szintes palotában laksz egyedül, ezt szinte fűtés nélkül is lehet tartani, én évek óta nem kellett hogy bekapcsoljam a fűtőtestet.

Szóval ne az átlag magyar panelproliból indulj ki, aki ha nem fűtheti fel 26-27 fokra a lakását, hogy boxerban fetrenghessen a tv előtt, már fagyhalált vizionál.

2022. júl. 16. 09:40
 20/25 anonim ***** válasza:
58%

[ma 08:48]: "Az ukrán nácikért nem fogják meghozni ezt az áldozatot."

- Ukrajna többsége nem náci. De akárhogy is, Európa nem fogja hagyni, hogy egy elmaradott, csóró ország agresszív diktátora zsarolja. Európa szépen lassan leválik az orosz gázról, ez nehéz lesz, de meg fogja hozni az áldozatot. Európa nem lesz Putyin csicskása.

2022. júl. 16. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!