Az LMBTQ csak a nyugati világ luxusproblémája?
Figyelt kérdés
Az arab és afrikai országokban kifejezetten tiltott dolognak számít, Iránban kivégeznek érte és a kelet-ázsiai térségben is legjobb esetben csak tabunak számít, de sehol nem rendeznek parádékat.
Nyugaton meg úgy állítják be mintha a világ legfontosabb problémája lenne és már bizonyos protestáns egyházak is kezdik átvenni, ami azért meglepő. Lehet a jólét hozza, hogy az emberek ilyesmikkel foglalkoznak, mert máshol láthatóan jól elvannak nélküle is. Persze mondják sokan, hogy ha fejlettek lesznek más térségek, ott is lesz Pride, de én kicsit kétlem ezt. Ezt a nyugati individualizmus hozta létre, máshol az emberek még jobban hisznek a közösségek erejében.
2022. júl. 13. 17:25
11/13 anonim válasza:
10-es mond ezt a fidesznyik gazdáidnak, akik állandóan "nemváltó ovisokról" picsognak.
12/13 anonim válasza:
#11 Mond meg nekik te nem lakom Magyarszágon és magyar állampolgár sem vagyok
13/13 anonim válasza:
én azt mondanám h részben igen, mert ha csak LGBTQ témakörben nézzük ezt a dolgot, akkor amellett hogy egyes országokban a melegeket kivégzik, megfigyelhetjük hogy egyazon országban azon gondolkodnak hogy a nonbinaryk meg a transzok melyik vécét használják, miközben ugyanabban a társadalomban vannak olyanok is akik kb akasztanák a melegeket és nem is értik mi ez a jelenség, és szerintem ez hatalmas probléma. szerintem a világ fasizálódásának része az is, hogy akkor az LGBTQ mozgalmak is elkezdték a jéghegy csúcsát kapargatni ahelyett hogy mélyre gyökerező problémákat oldanának meg vagy javítanának akár minimálisan, és ez rettentően felelőtlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!