Erdogánt miért utálja a köznép java?
Figyelt kérdés
Törökországban járva még olyat is mondtak, hogy golyót neki2022. júl. 13. 08:49
1/7 anonim válasza:
Mert hasonló minőségben vezeti a saját országát, mint a mi Viktor vezérünk, csak ezek szerint ott több embernek van szeme, és esze mint itt.
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
Erdogan=Putyin=Orbán=Kim Dzsongun=Lukasenka
Szar emberek. Börtönben lenne a helyük, de sajnos országok élén vannak.
4/7 anonim válasza:
Mert ott még sokkal rosszabb az infláció, mint itt.
5/7 anonim válasza:
Haha
De ahol a banán köztársaságok szintjén van na korrupció, a végletekig eladósították az országot, eladtak mindent az USAnak, kiszolgáltatták az országot a nyugati tőkéseknek ott bezzeg Zelenszkij isten-király babérkoszorú!
6/7 anonim válasza:
A pénzük wc papír, az árak az egekben. Ott tartanak ahol mi is fogunk nemsokára.
7/7 anonim válasza:
Én sokszor jártam Törökországban és sokan szeretik Erdogant. Vezetése alatt hatalmasat fejlődött az ország. Én láttam milyen volt az 1990-es években.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!