Erdogan hogyhogy nem Putyin mellé állt a háborúban?
Figyelt kérdés
Tegnap olvastam hogy a törökök lezárták a Boszporuszt, amivel elvágták az orosz flotta útját a Fekete-tenger felé. Ezzel egyértelműen Ukrajna (és ezzel ugye a NATO) mellett foglaltak állást. Én viszont eddig úgy tudtam hogy Erdogan pont hogy Putyinnak volt szövetségese. Ezek szerint rosszul tudtam, vagy történt valami ami miatt úgymond "átállt" Törökország?2022. febr. 28. 13:07
2/8 anonim válasza:
Jol olvastad, a Boszporuszt lezartak - de elotte szolt Putyin baratjanak, hogy a lezaras elott menjenek at a technikak ... ami termeszetesen meg is tortent.
3/8 anonim válasza:
nem tudja hogy az oroszok kapitulálni fognak
4/8 anonim válasza:
Erdogan csöndben Putyinnak szurkol.
Volt valami más is pár nappal ezelőtt, hogy az ukránok kérték, hogy ellenőrizzék a törökök a Fekete-tengert, hogy onnan ne támadhassanak az oroszok. Nos, ezt az ukrán kérést nem teljesítették a törökök.
Egyébként valóban Törökország NATO-tag, ezért nyilván akármit akárhogyan Erdogan se akar mondani/tenni.
Kérdező, te nagyon nem látod át a politikát. Ez egy sok pólusú játszma. Nem az van, mint a fociban, hogy vagy ehhez a csapathoz tartozol vagy ahhoz, és akkor egyértelmű, melyik kapura játszol.
5/8 anonim válasza:
Közös török-ukrán dróngyár van Ukrajnában... Ukrajna komoly partnere volt Törökországnak, és vettek török haditechnikát. Erdogan most egyelőre az ukránoknak kedveskedik, de ha Ukrajna megszűnik, majd megint jóba lesz az oroszokkal.
6/8 Énnnnn válasza:
Erdogan éppen mindig oda nyal ahonnan jobban csurog
7/8 anonim válasza:
6-os, vagyis reálpolitikus, aki a saját népe érdekeit nézi, nem másokét.
8/8 meszike91 válasza:
Erdogán nincs olyan jóban Putyinnal, igazából riválisok. A módszereik viszont hasonlóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!