Ha Putyin belebukik ebbe a háborúba, Lukasenkát is ránthatja magával?
Figyelt kérdés
Úgy lenne a szép ha mindkettő egyszerre tűnne el a hatalomból.2022. febr. 26. 23:45
1/20 anonim válasza:
Álmodozz csak.
Putyin se bukik bele, de ha bármi miatt távozni kényszerülne, az Lukasenkát nem érinti. Maximum annyi, hogy a következő elnökkel kétesélyes, milyen lesz a viszonya, míg Putyinnal régóta jóban vannak.
2/20 anonim válasza:
Szerintem már bele is bukott! Reméljük nem veszti el teljesen a fejét és csinál még nagyobb hülyeséget. A Lukasenka meg egy senki, már rég elzavarta volna a saját népe ha a Putyin nem segít neki.
3/20 anonim válasza:
A csicskái bukni fognak. Orbán is.
4/20 anonim válasza:
Nem nevezném bukásnak hogy egy ekkora területet nem villámháborúval nyer meg.
6/20 anonim válasza:
Amibe Putyin bele bukik abba mi is.
7/20 anonim válasza:
6os nem mondanám. Magyarországnak csak az Orosz gáz kell.
8/20 anonim válasza:
#7 De én úgy értettem, hogy Putyin csak egyféleképpen bukhat el, ha meghal.
Ehhez pedig világháború kellene.
9/20 anonim válasza:
8as. Nem hiszem hogy feltétlen megkéne halnia és elbuknia hogy a háborút véget érjen. Kommunikációval meglehetne oldani hogy mind a 2 fél megtartja a büszkeségét és kilehessen hátrálni belőle. Csak az más hogy fontosak a Nato érdekei is.
10/20 anonim válasza:
8: "Putyin csak egyféleképpen bukhat el, ha meghal. Ehhez pedig világháború kellene."
Inkább az, hogy megöregedjen és végelgyengülésben hunyja le szemeit. Amire, ahogy elnézem, még várni kell egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!