Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A NATO miért fél annyira...

A NATO miért fél annyira beavatkozni Ukrajnában, mikor az oroszok azzal a pár ajándékfegyverrel sem bírnak?

Figyelt kérdés

Ez alatt a HIMARS-t, a Caesar meg Pzh2000-es tüzérséget értem. Az ukránok csak mutatóba kaptak párat a nyugattól, de ezek is irtózatos pusztítást végeznek. Nemrég hatalmas orosz lőszerraktárt semmisítettek meg HIMARS-al.

Namármost az Ukrajna által kapott mennyiség a NATO birtokában lévőnek ezreléke lehet kb. hanem még kevesebb.

A NATO minőségi, de mennyiségi fölénye is egyaránt felfoghatatlan Oroszországgal szemben.

Aki pedig az atomháborúval érvel, az nem gondol bele, hogy Oroszország valószínűleg már régóta nem tudja rendesen karbantartani atomarzenálját és lehet a papíron bevethető mennyiségnek csak a töredéke ami valójában működik.

A NATO rakétavédelmi rendszere pedig rendkívül komoly és olyan mintha túlságosan túlbecsülnék az oroszokat.

Akkor kérdezem én: Miért fél ennyire Oroszországtól a NATO és miért nem avatkozott már be a háborúba réges-régen?

2022. júl. 12. 21:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert több eszük van mint neked.
2022. júl. 12. 21:54
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Mert akkot Putin is odaperkelne a NATO-nak aztán megint maguk alá vizelnének nyugaton a parasztok.
2022. júl. 12. 21:55
 3/8 anonim ***** válasza:
76%

"Ez alatt a HIMARS-t, a Caesar meg Pzh2000-es tüzérséget értem. Az ukránok csak mutatóba kaptak párat a nyugattól, de ezek is irtózatos pusztítást végeznek. Nemrég hatalmas orosz lőszerraktárt semmisítettek meg HIMARS-al."

Jó pávus, csak azért tudjál róla, hogy ezek ártelmetlen játékok az orosz rakétákhoz, vagy mondjuk egy cár bombához képest.

2022. júl. 12. 21:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg mégis lenne bevethető atomfegyverük, akkor az atompusztában, ami a Földből marad, majd téged eszünk meg először, rendicsek?
2022. júl. 12. 21:57
 5/8 anonim ***** válasza:
97%

A NATO azért fél, mert akkor a hozzád hasonló foteltábornokok nyüszítenének a leghangosabban:

"Anya nem akarok meghalni! Én még túl fiatal vagyok a halálhoz!"

2022. júl. 12. 22:16
 6/8 anonim ***** válasza:
27%

Mert te is tipik hájas fotelharcos vagy!

mert mondok valamit:

Mert mondjuk amerika lebombázna egy centi orosz területe,a oroszok úgy le bombázná mint a sz...rt!

Meg valljuk be,ha még föld alatt is tárolják pár nem működö bombát,azért gondolj már bele légyszó hogy 2 vh alatt is 2 atom kellet csak hogy vége legyen,szerinted milyen puszítás lenne ha csak 10 ezer atom röbköpde mindehová?

Arról ne is beszélve hogy 50 éve volt sernobilt,és ígyis lakathatlan a hely.

Gondolj bele jó ember,ha még hülyén is hangzana ha amerikaiak meg a oroszok nem használná a bombáiak,szerinted mi lenne ha most össze csapnának a nato és a orosz?

Nyilván oroszok+özel kelet+ázsia néhány ország+afrika+latin amerika néhány országa.

Most gondolj bele,svájcon kívűl most hova mennének a emberek??

Fotelből ne beszélj,mert gondolom 6 hónapost kiképzést után a frontra mennél,inkább mennél vissza,és hagynád el minthogy küzdj.

2022. júl. 12. 23:13
 7/8 anonim ***** válasza:

A NATO nem fél, nem erről van szó. Hanem arról, hogy egy védelmi szövetség, amely akkor aktív, ha valamely tagállamát katonai támadás éri. Ilyen meg nem történt.

De akkor szopna is az orosz getzi, megtapasztalnák, milyen mókát művelnek Ukrajnában.

2022. júl. 13. 07:28
 8/8 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem fegyvert se szabadna szállítani az ukránoknak, hiszen nem NATO tagállam. Semmi okunk Ukrajnát segíteni, a politika nem a sajnálatról szól.

Amúgy NATO helyett beszéljünk az USÁ-ról, mert az ő gazdasági érdekük a háború elnyújtása, és ők a legerősebb tagállam. Vietnámban már megütötték a bokájukat, nem akarnak saját emberáldozatot és túl nagy anyagi áldozatot hozni.

2022. júl. 13. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!