Mi a véleményetek arról hogy bukik a német kormány?
2022. júl. 9. 21:39
1/18 anonim válasza:
Miért bukna ebbe bele a német kormány? A koalíciós szerződés továbbra is életben van, egyik párt sem jelezte, hogy kihátrálnának ebből.
2/18 anonim válasza:
Az, hogy fideszes vágyálom, semmi több.
3/18 anonim válasza:
Szájer drogos LMBTQ bulija miatt sem bukott a magyar kormány, a német miért tenné ezt?
5/18 anonim válasza:
Én is ott lettem volna, ha hívnak. Les.arom, nem érdekel, jól tették, remélem jól érezték magukat. A törvény nyílván rájuk is vonatkozik, de a szememben ennek nincs hírértéke. Vagyis de, kicsit jobban tisztelem a német kormányt, mert azt látom, hogy ők is emberek, mint én 🤷♂️. Munkájuk érdekel, nem a magánéletük.
6/18 anonim válasza:
6.
"A törvény nyílván rájuk is vonatkozik"
Te hol voltál eddig a marson!?
7/18 anonim válasza:
Egyelőre még nem halottam semmi olyasmit, hogy bármelyik koalíciós párt jelezte volna, hogy kihátrálna a kormány mögül. Ráadásul ez egyelőre még nem is feltétlenül tűnik akkora botránynak, hogy az a német kormány bukását eredményezze. A belinkelt cikkben is megemlítik, hogy mintegy 1000 résztvevője volt ennek a bulinak, tehát a német kormány tagjain és a kancelláron kívül eléggé sok ember jelen volt még, aki ilyennel "szórakozhatott". Kormányválságot előidéző botrány akkor lehetne, ha kiderülne, hogy Scholz tette valamelyik hölgy italába a drogot vagy esetleg visszaélt volna a helyzettel, amikor már ki volt ütve valamelyik nőszemély. Eddig ennek még csak a gyanúja sem merült fel, így pedig ez csak maximum egy kisebb baklövés Scholz részéről, hogy ilyen szerencsétlen társaságba keveredett.
8/18 anonim válasza:
ebbe nem fog belebukni, nézd a német parlamentben több ember van aki köztudottan pedofil és lobbiznak is az ilyesmi legalizálásáért. Ha ilyesmik lehetnek egy drogos buli simán belefér
10/18 anonim válasza:
A Vadhajtások tényként közölte a német kormány bukását. Mennyire tartjátok majd szavahihetőnek, ha a jóslata nem válik valóra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!