Egy ember, aki olyan országban él, ahonnan rengeteg migráns jön magyarországra, de ő mégis inkább otthon marad, az mit tud csinálni? Mit tud kezdeni az életével, hogy jobb legyen neki?
Ha annyira ide akarnának jönni, 2014-óta már Izland érintésével is körbe gyalogoltak volna. De valamiért olaszolszárból nem kelet felé indulnak el. Németben dolgozom, építkezésen. A fizikai munkások durván 10%-a szír/török. Azt látom, hogy egyszerre jönnek a németekkel, de 2-3 órát általában ráhúznak a plusz pénzért. Nem is dolgoznak rosszul, a munkavédelmet nem ismerik sajnos, de taníthatóak.
Az a pláne, hogy ez előtt a tapasztalat előtt én sem engedtem volna be őket, de ha nekik szükségük van a segítségre, a fehér meg nem akarja rakni a zsalukövet (mert nem akarja.), akkor ez win-win szituáció.
"Németben dolgozom, építkezésen."
...és reggel 6-kor a GYK-ra kommentelek.
Légyszi, az 56-os magyarokat ne hasonlítsátok már a migráns arabokhoz, négerekhez😂. Fehér keresztény országból keresztény országba mentek. Nem alakítottak ki párhuzamos társadalmat sehol, sem pedig no-go zónákat. A legnagyobb részük a szomszédos ausztriában várta meg, hogy majd hová mehet tovább. Nem kizárólag a katona korú férfiak mentek el. Fegyveres konfliktus miatt mentek, nem gazdasági okok miatt. És persze azóta beilleszkedtek, vagy akár haza is jöttek😃.
Ezeket a kritériumokat nem lehet a mostani migránsokra ráhúzni.
18-19-es: DE igaza van.
Fenének kell a sok naplopó buta arab meg néger.
Fogadd be őket magadhoz, kezdheted.
Az 56-os menekültek nem a kerítésen keresztül mentek, úgy mentek ahogy a 16-os írja.
Fogadd el, a magyarok nagy része rasszista, tetszik nem tetszik.
És igazuk van!
De te kezdheted a nagy befogadást a saját lakásodban ahogy írtam!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!