Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ki lesz az Egyesült Államok...

Ki lesz az Egyesült Államok következő elnöke?

Figyelt kérdés

2022. júl. 2. 19:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
54%
Ja, amúgy én eltrollkodtam 😅 De 6-os válaszolóval értek egyet, ő írta a legértelmesebb választ, innen is pacsi neki
2022. júl. 3. 00:03
 12/18 anonim ***** válasza:
34%
Trump indulhat es nyerhet is. Attol fugg, hogyan tud epitkezni a kovetkezo idoszakban. Rengetegen voltak ellene, sok hulyeseget csinalt. Novekszik a nepszerusege. Szerintem indulni akar. Vagy esetleg a veje. Az nagy huzas lenne, mert egy kemeny ellenzo reteget maguk melle tudnanak allitani. A vej amugy szimpatikus, megnyero!
2022. júl. 3. 09:19
 13/18 anonim ***** válasza:
58%

8

Attól függ ki.lesz az ellenfele. Trampli ellen simán nyerne. Mondjuk ellene még a németjuhászom is nyerne.

2022. júl. 3. 10:44
 14/18 anonim ***** válasza:
58%

Remélem most egy 100 év feletti,tapasztaltabb elnökük lesz.

Az nem baj ha menni se tud.

Majd hordágyon viszik-hozzák.

2022. júl. 3. 12:40
 15/18 felkelhetetle ***** válasza:
78%
14 Az sem baj, ha már nem él, könnyebb mozgatniuk a bábmestereknek, saját szájízük szerint.
2022. júl. 3. 15:04
 16/18 anonim ***** válasza:
56%

Trump fog szerintem nyerni, foleg ha Desantissel indul mert o eleg nepszeru. Vannak akik azt mondjak hogy Desantis is akar indulni mint elnok, de szerintem Trump eselyesebb es ok ketten meg foleg eselyesebbek mint a demokratak.

Bidennek nem sok eselye van. Kamala sem tul nepszeru.

2022. júl. 3. 23:00
 17/18 anonim ***** válasza:
Biden most próbál menteni az abortusz védelmével
2022. júl. 10. 12:40
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
ÉN
2022. júl. 10. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!