Mit szólnátok, ha Dwayne "The Rock" Johnson-t választanák meg az Amerikai Egyesült Államok következő elnökének?
Figyelt kérdés
Nem feltétlen zárja ki, hogy majd valamikor elindul2022. máj. 17. 07:38
1/21 anonim válasza:
Egy másik pankrátor már megpróbálta. Hulk Higan
2/21 anonim válasza:
Sokkal inkább ő legyen mint -> [link]
3/21 anonim válasza:
Én is hallattam hogy a következőn republikánus színekben fog indulni. A kérdés hogy a piros oldalon ő vagy pedig Trump lesz a demokraták kihívója. Az biztos hogy elnökként rengeteg izmot fog veszíteni.
4/21 anonim válasza:
08:42
Dwayne most demokrata volt, nem Trump mellé állt, neki is sok volt már.
Dwayne-t szerik a demek és a rep is, tehát van esélye, Trump ellen simán nyer
5/21 anonim válasza:
Nem is olyan régen történt egy hasonló eset, amikor egy ország egy komikust szavazott meg elnökének, valahol itt a szomszédban történt... xD
Bár Dwayneben szerintem százszor több potenciál van.
6/21 anonim válasza:
10:14
Azt a kommikus akinek a csőcselék mandája berontott a Capitoliumba el is lett zavarva, pedig hogy hitegetett hogy megfordítja.
7/21 anonim válasza:
6: olvasd már még egyszer el amit írtam
8/21 anonim válasza:
10:46
Tudom jól kire céloztál. Csak nálatok nemzethy komcsi narancshuszároknál van ez a Zelensky fóbia…de bezzeg a legnagyobb agresszort hagyjátok..
9/21 anonim válasza:
10/21 anonim válasza:
8: bírom az ilyet, aki nem szimpatizál zelenszkivel az már csak fideszes lehet xD kiszáradt növénynek több IQja van mint neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!