Mit szólnátok, ha Dwayne "The Rock" Johnson-t választanák meg az Amerikai Egyesült Államok következő elnökének?
“ bírom az ilyet, aki nem szimpatizál zelenszkivel az már csak fideszes lehet xD kiszáradt növénynek több IQja van mint neked”
Nem kell kompenzálni, majd ha elvégezted a szakmunkásképzőt, beszélhetünk.
Nekem tetszene, oda is költöznék. Szeretem The Rock-ot önbizalmat ad nekem
meg persze személyiséget.
12: hát ez nagyon béna beszólás volt, még gyakorolj.
nagyon zseni vagy, hogy egy kommentből megítéled ki a "nemzethy komcsi narancshuszár" és ki nem.
majd ha megtanulsz nem politikai alapon megítélni dolgokat, beszélhetünk.
“ kiszáradt növénynek több IQja van mint neked.”
Ezt te írtad, te kezdted a célozgatást. 😘
“ arancshuszározást gondolom pozitív jellemzőként használtad mi? na azzal mire céloztál? :D”
Nem ti vagytok a 🤍🐴Horthy Miki fanok?
"Azt a kommikus akinek a csőcselék mandája berontott a Capitoliumba el is lett zavarva, pedig hogy hitegetett hogy megfordítja."
Te is csak a liberalis mediat nezed? Trump 100szor jobb elnok mint Biden. En sajat boromon tapasztalom hogy mennyivel jobb volt az elet akkor. Pl a benzin fele ennyibe sem kerult mint most es sok minden olcsobb volt. Nem is volt semmibol hiany mint most hogy hiany van uj autokbol, hiany van hazakbol, hiany van epitoanyagbol, munkaerobol. Jelenleg meg hogy baba tapszerbol van hiany.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!