Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Tapsikolnak a libsik facebooko...

Tapsikolnak a libsik facebookon h megkötötték az első meleg házasságokat svájcban.Mi avéleményetek?Nagy dobra kell verni?

Figyelt kérdés

2022. júl. 2. 07:52
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
9es akiket felsoroltál azok mind libsik az egyházat is átszőtte a liberalizmus.undorító amúgy linkelnél nekem légyszi mert a pápa sem ismeri el, na ne kamukázzál már!! A keresztény egyház bűnnek és ocsmányságnak tarja
2022. júl. 2. 14:23
 12/21 A kérdező kommentje:
Megnéztem csak észak írországban házasodhatnak a melegek.Miert kell terjeszteni a szennyt?
2022. júl. 2. 14:26
 13/21 anonim ***** válasza:
29%
Brühühüh, a bigott barbár hogy vergődik
2022. júl. 2. 14:27
 14/21 kürasszír ***** válasza:
35%

# 11

EZT ÍROD: "9es akiket felsoroltál azok mind libsik az egyházat is átszőtte a liberalizmus.undorító amúgy linkelnél nekem légyszi mert a pápa sem ismeri el, na ne kamukázzál már!! A keresztény egyház bűnnek és ocsmányságnak tarja"

NEM ÉRTELEK.

Az általam felsorolt egyházak esetében kiemeltem, hogy evangélikus és református egyházak.

ERRE TE ELHOZOD A PÁPÁT!

Úgy látom, nem vagy tisztában vele, hogy a pápa CSAK a katolikus egyház feje, nem pedig az evangélikus és református egyházaké.

2022. júl. 2. 14:33
 15/21 kürasszír ***** válasza:
49%

# 11

A német evangélikus egyház, 20 millió hívővel Európa legnagyobb protestáns egyházának szabályzata az egyházi melegházasságokkal kapcsolatban: [link]

Mivel német evangélikus egyházat maga Luther alapította, így az az evangélikus anyaegyháznak tekinthető.

A svájci református egyház szintén engedélyezte az egyházi melegházasságot: [link]

[link]

A svájci református egyházat maga Kálvin alapította, így az a reformátusok anyaegyházának tekinthető.

2022. júl. 2. 14:43
 16/21 kürasszír ***** válasza:
49%

# 12

EZT ÍRTAD: "Megnéztem csak észak írországban házasodhatnak a melegek."

ROSSZUL NÉZTED.

Az alábbi európai országokban van államilag engedélyezett, polgári melegházasság: Hollandia, Ausztria, Belgium, Nagy-Britannia, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Izland, Írország, Luxemburg, Málta, Norvégia, Portugália, Spanyolország, Svédország, Svájc. [link]

2022. júl. 2. 14:47
 17/21 A kérdező kommentje:
egyházi szinten terjesztik a melegséget és ti ennek tapsikoltok és őrultök neki,én tudjátok mikor fogok örűlni,amikor ezeket az országok kihuzzák agyufát az oroszoknál azok meg szépen a levegőbe repitik a szeretet nyugatotokat.amúgy meg ha ennyire elfogadoak vagytok akkor ki lehet költözni a "felvlágosult" és mindenkit fogadjunk el nyugatra ott szépen be is illenétek a sorba.Sziasztok
2022. júl. 2. 15:44
 18/21 Drakula ***** válasza:
87%
Viszontlátásra!
2022. júl. 2. 15:46
 19/21 anonim ***** válasza:
43%
Érdekesek ezek a liberálisok egyfelől elavultnak,idejétmúltnak tekintik a házasság intézményét ugyanakkor kikövetelik a melegházasság legalizálását.
2022. júl. 2. 16:41
 20/21 Senior Séf ***** válasza:
48%
Szájer biztosan tapsikol.
2022. júl. 3. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!