A Telex mit ért az alatt, hogy a meleg luxemburgi kormányfő "férje" ült Orbán Viktor mellett?
Figyelt kérdés
Férjnek férje van? Vagy egyikük feleség? Elvégre mért ne nevezhetnénk férfit feleségnek, nem? Bármit hívhatunk ma már bárminek.
2022. júl. 1. 11:23
1/17 anonim válasza:
Én azt nem értem, ha Orbán Viktor nem vitte a feleségét, a luxemburginak miért kellett oda a "férje"?
Ez a NATO? Nem véletlen, hogy Putyin egyre merészebb...
2/17 anonim válasza:
Rossz nyelvek szerint farje, nem férje.
3/17 anonim válasza:
Igen, csak errefelé, ahol “előre megyünk a középkorba” fura, hogy jogegyenlőség van máshol.
4/17 anonim válasza:
Az apa férfi, az anya nő, a férj férfi, a feleség nő, ha két férfi házasodik, az két férj...
6/17 anonim válasza:
"Érdekes, minden jogot megkaptak nyugaton a b*zik, de mégis olyan frusztráltak,"
És te miért vagy olyan frusztrált, hogy állandóan velük foglalkozol?
7/17 anonim válasza:
Az apa férfi, az anya nő, orbán meg egy TOLVAJ!
9/17 anonim válasza:
Nem újdonság neki a szituáció. Ha Gazsi mellé leül, az pont ugyanez.
10/17 anonim válasza:
Kit érdekel? Ennyire nincs mivel foglalkozni. Engem már az lefáraszt, ha valaki ilyen hülyeségekkel foglalkozik. El tudom képzelni, milyen újságokat olvasol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!