Az USA-n kivül van még olyan ország ahol polgároknak is lehet fegyverük szabadon? Amerikában mit jelent ez a jog? Bárki bármilyen fegyvert vehet?
Figyelt kérdés
Üdv mielőtt valaki megkérdi, nem vagyok amcsi, csak érdeklődés cimén kérdem, sok filmbe, dokufilmbe hallani, hogy ott mindenkinek lehet fegyvere, ha jól tudom nem csak "holmi" pisztolyok, revolverek, hanem nagyobbacska gépkarabély stb, ez igaz? A rendőrök nem félnek egy igazoltatásnál? Van még ország ahol ilyen szabadon lehet fegyvert tartani? Egyáltalán ott mi ez a jog, és miért ilyen szabad? (usa) köszi2022. jún. 30. 20:25
11/18 A kérdező kommentje:
Szerintem 1 amerikai utána jár ilyeneknek, ha államot vált, és gondolom ha neki nrm jó az ottani szabály nem megy.
2022. júl. 5. 11:26
12/18 anonim válasza:
10 Ugyanaz a helyzet, mint itt a EU-ban.
Ha németországban engedélyezett a szobafegyverek használata, te ott vásárolsz egyet, akkor sem hozhatod haza azzal, hogy az a tiéd, ha itt nem tartható olyan fegyver.
Ott a youtube, vannak brósági felvételek, találsz bőven olyan esetet, ahol tiltott fegyvertartásért, fegyvercsempészésért itélnek el valakit. És nem gépágyúk, hanem pisztolyok, vagy ritkábban puskák miatt.
13/18 A kérdező kommentje:
12, azért ennek gondolom az emberek értelmesebb fele utána jár, ha ott államot akar váltani, hogy viheti e a fegyverét és mi módon. (akár csak a sima önvédelmi pisztolyt/revolvert)
2022. júl. 6. 10:00
14/18 anonim válasza:
De kint leloheted a betorot semmi bajod,nem lesz belole ...ez tul logikus gondolkodas itthon buntetik
15/18 A kérdező kommentje:
Úgy tudom az USA-n belül se minden államban van ez igy 14. amit irtál...
2022. júl. 30. 09:45
16/18 anonim válasza:
Hát ,legtöbb helyen..de kb unios a torveny
17/18 A kérdező kommentje:
De gondolom vannak szabályok
2022. júl. 31. 18:53
18/18 anonim válasza:
Ya. De eeuropaba sztem nem csinálnak nagy ugyet belole ,hogy ,ha epp meglopnak vagy ,ha beledkotnek a csángók es mondjuk sajat kesevel nyakonszurod aztan mesz dolgodra vagy,ha mentothvnak..bunzonek meg kb mindegy is...azert jobb erzes lehet barhol legyel ,hogy tudod ,h nem fognak kotekedi vagy ha de leloheted..meg Bruce lee meg a tobbi,harcmuvesz is ..igazzabol amerikaba vitte at az egeszet ..most ha nyakad kitorik ,mert kotekszel meg te vvaggy a muvesz h kitudtad torni onvedelembol..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!