Ukrán menekültek közül mennyi marad nálunk? És mennyi megy tovább?
Nálunk amugyis voltak ukránok 2 gyár is foglalkoztata őket a környéken a háború előtt is .
Most viszont már gyerekesek is vannak meg fiatal nők
Boltba meg a strandon mindig sokat látni persze ez nem probléma inkább 100 ukrán nő jöjjön gyerekkel mint 10 szír meg afgán eroszakologep.
Gondolom ukránok majd vissza mennek legalábbis a többség. Nyugat Európából is . Vagy azok akik tovabbmennek azok végleg letelepednek ?
A nálunk lévők meg kivarjak a háború véget?
Magyarországon drágább egy csomó minden, mint Németországban.
Ezen kívül sokkkal kevesebb az ingatlan tulajdon, a németek többsége is bérli a helyet, ahol lakik, az meg a fizetéshez arányítva könnyen megfizethető, különösen a városokon kívül.
egy évtizedet éltem kint és olcsóbb volt egy ház bérlése az agglomerációban, ezért hárman kibéreltünk egy kétszintes házat, háromszázötvenért, amí a városban négyszáz volt egy lakás, egy szoba meg kettőötven-háromszáz, de kétezer körül kerestem, így pompásan éreztem magam.
Azóta kissé feljebb verték a migránsok az árakat, de a fizetések is emelkednek és még mindig remekül meg lehet élni és félre lehet tenni egy csmó pénzt.
Én Ukrajnát mondom hogy ott a 40 e Ft értékű hrivnya lehet hogy többet ér mint itt nálunk 100 e Ft
Amúgy Magyarországon ez van nagyon nagyon elrontva a lakaspolitika most is adósodnak el az emberek 20 évekre mert nem tudnak mást tenni
Azt ne mondja nekem senki hogy normális az az ország ahol 300 e fizudbol 150 e el kell költsel lakastorlesztore vagy albérletre vidéken!!
Reálisan nézve egy 300 as fizubol 50 60 e áru albit tudnál fizetni úgy hogyha ez egy normális rendszer lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!