Ukrán menekültek közül mennyi marad nálunk? És mennyi megy tovább?
Nálunk amugyis voltak ukránok 2 gyár is foglalkoztata őket a környéken a háború előtt is .
Most viszont már gyerekesek is vannak meg fiatal nők
Boltba meg a strandon mindig sokat látni persze ez nem probléma inkább 100 ukrán nő jöjjön gyerekkel mint 10 szír meg afgán eroszakologep.
Gondolom ukránok majd vissza mennek legalábbis a többség. Nyugat Európából is . Vagy azok akik tovabbmennek azok végleg letelepednek ?
A nálunk lévők meg kivarjak a háború véget?
Már biztos: ukrán menekültek sem akarnak Magyarországon dolgozni - De miért? - Portfolio.hu
Alig maradnak itt az ukrajnai menekültek, alig kérnek segítséget az államtól, és azt is nehezen kapják meg
Csak a magyarok egy kis része marad itt, főleg Beregszászból, meg a határ melletti magyar falvakból.
Tetszik nekik, hogy ingyen átjöhettek, de szüretre haza akarnak menni.
Az ukránok húznak nyugatra, mint a vadlibák és ha pár hónapon belül kap kint valami munkát ezerötszáz Euróért, akkor álmában sem jut eszébe, hogy hazamenjen egy romos országba a tizedéért.
7# én azért ezt nem.igy látom ha mi orszagunk lőnek szét férfiként alapból nem menekülnek de ha mégis menekülni kéne akor visszajonnek ha vége
Full idegennyelvu közeget nemtudnam megszokni
Sőt én meg országon belül se nagyon tudnék költözni pl Pesten vagy alföldon vagy Somogyban mar nem érzem otthon magam mert más közeg
Mint ahol születtem és felnőttem igazából nekem ez a szülőföldem 30 km es zónaja az otthonom ott ismerek mindent .
Biztos lesz sok ukrán aki hazamegy állítólag még afganok közül is volt olyan aki hazament inkább szülőföld az szülőföld
8
Könnyen mondod ezt Magyarországon, ahol ukrán viszonylatban Kánaán van, hidd el nem lesz sok olyan hülye, aki visszamegy 30-40 ezer forintos (ez még jó fizetésnek számít ott) fizetésekért egy olyan országból, ahol minimum ennek 10-szeresét megkeresi
Jó de azért a pénzért ott tudsz lakást venni meg olcsó kaját tuzelot
Hiába keresünk 5 szőr többet ha minden irreálisan drága különösen a lakás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!