Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Joe Biden elnökkel kisebb...

Joe Biden elnökkel kisebb balesetek történnek mozgásában. Az emberek miért nevetnek ezen, miért nem értékelik, hogy 80 évesen még valaki 10-12 órákat dolgozik, fáradsága ellenére végzi elvállalt dolgát és túl lép ezeken az ügyetlenségein?

Figyelt kérdés

Folyamatos sajtó nyilvánosság előtt van, és nyilván rosszul esik neki, hogy ilyeneket csinál, ami még fokozhatja is ilyen jellegű dolgait. Oké nyilván nem volt kötelező elvállalnia ezt tudjuk.

Én sem vagyok Biden fan, de elismerem hogy ha valaki 80 évesen még tud ennyire aktív lenni, és én is ilyen szeretnék lenni titkon, ha egészségem engedi.

2022. jún. 25. 23:09
1 2
 11/17 anonim válasza:
17%

Ha nem lenne kimondottan Biden a kérdés tárgya, a válaszod Viktorunkra is ráillene.

2022. jún. 25. 23:55
 12/17 anonim ***** válasza:
47%
Addig okè,hogy azt mondod, hogy Joe Biden egy bàb. De ki mozgatja? Ki van mögötte?
2022. jún. 26. 13:50
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Eltévedt a fehér ház kertjében, kezet akar fogni a semmivel, botladozik, összevissza beszél. Neten elég sok cikk, videó van ezekről keress rá ha nem hiszed. 80 évesen örüljön inkább hogy lyuk van a seggén, ne egy kontinenst vezessen.

https://www.youtube.com/watch?v=OARSU403NJ4

"We need more money to plan for the second pandemic"

"Több pénzre van szükségünk a második járvány megtervezéséhez"

Rosszul fogalmazott, vagy elszólta magát?

2022. jún. 26. 19:32
 14/17 anonim ***** válasza:
61%
Nem nevetünk rajt inkább szégyenkezzünk. Hiába dolgozik 10 órákat 80 évesen ezzel csak szarabbá teszi az országot....
2022. júl. 11. 12:01
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem inkább rettegéssel tölt el, hogy egy ilyen világáról nem tudó embert állítanak a világ vezető hatalmának az élére.
2022. júl. 11. 14:10
 16/17 A kérdező kommentje:
Ez amerikai elnökök esetében nem ritka, nézd meg Trumpot..
2022. júl. 11. 14:18
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

16

De legalább ő nem volt demens.

2022. júl. 11. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!