Joe Biden elnökkel kisebb balesetek történnek mozgásában. Az emberek miért nevetnek ezen, miért nem értékelik, hogy 80 évesen még valaki 10-12 órákat dolgozik, fáradsága ellenére végzi elvállalt dolgát és túl lép ezeken az ügyetlenségein?
Folyamatos sajtó nyilvánosság előtt van, és nyilván rosszul esik neki, hogy ilyeneket csinál, ami még fokozhatja is ilyen jellegű dolgait. Oké nyilván nem volt kötelező elvállalnia ezt tudjuk.
Én sem vagyok Biden fan, de elismerem hogy ha valaki 80 évesen még tud ennyire aktív lenni, és én is ilyen szeretnék lenni titkon, ha egészségem engedi.
Biden a fizikai és mentális állapota alapján nem való az USA élére. Figyelted azt, amikor kezet akart fogni a beszéde után, de nem volt ott senki? Neki le kellene mondania, semmi keresnivalója sem az USA belpolitikájában, sem a külpolitikában.
Donald Trump sokkal energikusabb, és fittebb, ő való az USA élére.
Mi köze a kategóriának a kérdéshez?
De egyébként meglep, hogy komolyan elhisz valaki, hogy Biden bármit is csinál azon kívül, hogy egy kirakat bábu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!