Mi az oka annak, hogy Nyugat-Európában, egyes politikai, vagyis inkább civilszervezetek megpróbálnak érzékenyíteni a pedofíliával kapcsolatban, sőt már-már dekriminalizálni is akarják azt?
"csak vágyai vannak"
Szóval hajlandó elmenni az orvoshoz és hajlandó gyógyszert is szedni, de szerinted ugyan olyan gonosz, mint aki megerőszakol kisgyerekeket.
"ez olyan, mintha egy bombát vinnél a tömegbe"
Köszönjük a véleményed miszter doktor géniusz, de ez egyenlőre az orvosok dolga, hogy eldöntsék mennyire funkcionális az ember és csatlakozhat-e a társadalomhoz.
De gondolom a pszichológiáját ezeknek az embereknek tanulmányoztad, igaz?
"és aki nem éli ki, csak ''áldozata'' a betegségnek, az oldja meg maga"
Okés, aki változni akar annak a k0rva anyját, segítsen magán.
Aki elmegy orvoshoz és gyógyszert szed annak is a k0rva anyját.
Látszik értelmes vagy kérdező.
Nem is csoda, már első olvasásra látszik honnan nézed a híreket és fingod sincs a valóságról.
De nem baj, van itt elég komment amire nem tudtál válaszolni érdemileg.
Köszi, hogy nem válaszoltál semmire amit leírtam, csak nyomod ezt az általánosító dumát.
Tudod ezt a viselkedést véleménybuboréknak hívják.
Még hozzá tenném, hogy milyen érdekes ami után az első premisszád elszállt, azután mindig változtatsz a sztoridon és máshogy akarsz támadni.
Nem vagy őszinte, csak a saját hülyeséged véded.
"Minek válaszoljak, amikor ismertettem már az álláspontomat"
Na és itt kiderült, hogy miért nem akarsz válaszolni.
Van olyan kérdés amire nem tudsz vagy akarsz és inkább ignorálod őket.
Ha meg biztos lennél magadvan, akkor bátran mernél válaszolni akármire.
"most nem akarja kiélni, de ki tudja, hogy mi és hogyan fog változni"
Még mindig nem a te döntésed, hanem az orvosoké.
Most ugye tudod, hogy feleslegesen írod ezt le?
Nem mersz kérdésekre válaszolni ami megmutatja, hogy félsz, csak elismételed újra amit eddig mondtál.
Vélemény buborékban kell maradnod. A kis aranyos.
"hanem, hogy olyan kémiai anyagokat juttatunk a szervezetébe, amik csökkenti, vagy akár meg is szüntetik a szexuális jellegű vágyait"
Emberi szinten ez megy.
Ezt értem az orvosok és a pszichiáterek kezelése alatt, de gondolom fingod sincs, hogy most milyen fajta kezelést kapnak ezek az emberek.
Na innen látszik csak azt fogod fel ami a buborékodon belül van és még jó hogy nem játszod el a nagy feltalálót.
"már maga a vágy is"
Én megértem mivel van a probléma, viszont a vágyaidon nem tudsz változtatni.
Ez már majdnem a keresztény, ha gondoldz rá bűnös vagy mentalitás.
Meg mindenkit egy kalap alá húzni, hogy minden pedofil egy erőszakos emberi aki ha kaphat az alkalmon megerőszakol bármilyen gyereket az nevettséges.
Itt van egy logikai ugrás.
De gondolom a véleménybubor4kon belül azt sem mondják el, hogy van heteroszexuális emberből is rengeteg szexuális bűnöző.
Aki nem azért teszi meg, mert gyerek hanem kihasználhat egy nála gyengébbet.
Ennek azért jóval több oldala van, mint amiket itt összehordasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!