Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Nyugat Európa meg fogja tudni...

Nyugat Európa meg fogja tudni oldani oroszok nélkül a téli energia ellátását? Most oroszok szándékosan nem engedik hogy feltöltőltse a nyugat a gaztarozoit?

Figyelt kérdés

Állítólag csak mi kapjuk meg az igényelt gázt.

A többi eu ország 40 50 százalékkal kevesebb gázt kap.

Oroszok most arra mennek rá hogy ne tudja a Nyugat feltölteni a készleteit télen pedig majd jön a gáz elzaras ?

Mivel a Nyugat addig meg nem lesz erre felkeszult oroszok hatalmasat tudnának ütni a nyugati társadalmon

Különösen a németeken

Talán akkor szorult helyzetben lehet a Nyugat be adna a derekát putyinnak ?

2022. jún. 20. 19:02
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

Szóval azt mondjátok Ukrajna miatti megeri az hogy egész Európa recesszióba kerüljön és a szegények éhezenek meg fazanak és gyalogoljanak.

Szerintem el kéne engedni Ukrajnát és visszavonulni a NATO területre vagyis csak ezzel foglalkozni

2022. jún. 20. 19:27
 12/37 anonim ***** válasza:
78%
Nem. Vagy nagykabátban fognak ülni otthon, vagy többszörös árat fizetnek a gázért. De tartok tőle, hogy mi is.
2022. jún. 20. 19:27
 13/37 anonim ***** válasza:
92%
Nem csak a fűtés szempontjából fog gondokat okozni ha nem lesz gáz....
2022. jún. 20. 19:30
 14/37 anonim ***** válasza:
92%
Elkezdtem halmozni fahulladékot és vettem 8 köb tűzifát, amíg nem lesz egekben az ára. Para ide vagy oda, de nem bízom egyik félben sem.
2022. jún. 20. 19:31
 15/37 A kérdező kommentje:
Német ipar le fog alni szóval ez miatt nálunk is hatalmas gazdasági válság lesz még akor is ha mi kapunk mindent mert mi viszonylag jóban vagyunk putyinnal.
2022. jún. 20. 19:31
 16/37 anonim ***** válasza:
2%

Vagy ez, vagy az atomháború... lehet választani...

Azok után amilyen feszültség van oroszország és pl a Lengyelek vagy balti országok között (ne adj isten moldova kapcsán romániával); ha oroszország nyer Ukrajnában elkerülhetetlen lesz egy nyílt NATO - oroszország összeütközés... Nem lenne jó vége

2022. jún. 20. 19:34
 17/37 A kérdező kommentje:

Most azt hallottam a Lettek izmoznak oroszokkal hogy lezártak a vasúti osszekotetest kalingrad és a többi orosz terület között

Oroszok meg már fenyegetőznek

Ezt pont ma olvastam.

2022. jún. 20. 19:42
 18/37 anonim ***** válasza:
93%
A vicces az egészben az, hogy az EU nemrég még a gázra is szankciót akart kivetni. Mondhatjuk, hogy az oroszok csak segítenek az EU-nak XDDDDDDDDD
2022. jún. 20. 19:46
 19/37 anonim ***** válasza:
82%
Na igen, de ha az oroszok egyetlen ujjukkal is átnyúlnak a határon, az már NATO ország, tehát az egyesültállamok jogilag köteles nyíltan fegyvert ragadni az oroszokkal szemben... például egy megelőző nukleáris csapással... Nagyobb gondok lesznek ott mint a gázár...
2022. jún. 20. 19:47
 20/37 anonim ***** válasza:
88%
Szerintetek Putyin nem tudja, mire számíthat, ha egy NATO-tagállamot megtámad? Szerintem tudja, éppen ezért nem tesz ilyet.
2022. jún. 20. 19:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!