Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért keresnek az oroszok...

Miért keresnek az oroszok nácikat Ukrajnában?

Figyelt kérdés
Eddig nem nagyon találtak, de ha magukba néznek az oroszok lehet találnak. Mégis csak ők rohantak le egy szuverén országot mint a nácik. Eddig elég nagy bukta az orosz offenzíva, égett szag van körülöttük. Peace, Stop Invasion, Stand with Ukraine.

2022. jún. 11. 15:36
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
8 Náci? és miért? Mert védi a hazáját? Inkább bátor, hazaszerető ember. Mutattak egy csomó ukrán katonát, és egyiken se volt náci szimbólum. Az oroszok szemében a 2. világháborús magyar katonák is mind nácik voltak. Én büszke vagyok a dédnagyapámra aki harcolt a 2. világháborúban, a nő erőszakoló állatias oroszok ellen. Kemény csávó volt, túl is élte. Lesz*rom ha lenácizzák, hidegen hagy. Az a lényeg, hogy jó ember volt nagyon akinek a családja volt a mindene, a felesége és a két lánya. Az oroszokat én az utolsó leheletemig gyűlölni fogom.
2022. jún. 11. 16:29
 12/23 anonim ***** válasza:
50%

Nem nagyon kellet keresni őket, mert teleb@szták az internetet a képeikkel😃.

Tudom, tudom, beszoptam a ruszki, moszkovita propagandát. De attól, hogy ezt megpróbálják eltagadni, nem beszélni róla, attól még az orosz gőzhenger megy és előbb utóbb célt ér.

2022. jún. 11. 16:43
 13/23 A kérdező kommentje:
14 Nem fog sikerülni nekik, részsikereket érhetnek el maximum. A béke nem fog eljönni soha, amíg a ruszki megszállók ott vannak. Előbb utóbb fel kellesz adni az oroszoknak, és szépen hazamenni. Lehet otthon a sok bennszülött barbár parasztnak majd eladják, hogy nyertek, de az semmit nem nyom majd a altban.
2022. jún. 11. 16:45
 14/23 anonim ***** válasza:
30%

Egyetértek a kérdezővel, elképesztően nehéz és költséges egy ekkora országot megszállás alatt tartani, működtetni.

Oroszország gazdasága 1-2év múlva csúnyán rogyadozni fog, akkor fog odaérni a mostani szankciók hatása, és ők fognak leginkább segélyre szorulni európában.

2022. jún. 11. 16:48
 15/23 anonim ***** válasza:
68%

Azt nem tudja valaki, hogy van-e az orosz nagykövetségnek náci veszélyhelyzeti forró drótja?

....amit gyorsan fel lehetne hívni ha valaki valahol nácit lát, és Putyin úr gyorsan jön és megoldja, ha már annyira benne van.

2022. jún. 11. 16:53
 16/23 meszike91 ***** válasza:
70%
Jobbat nem tudtak kitalálni a ruszkik az agressziójuk igazolására. 56-ban is nácikról beszéltek.
2022. jún. 11. 17:40
 17/23 anonim ***** válasza:
90%
CNN mondjuk siman elhomályosítja egy egy riportban a horogkereszt tetkót, tehat nincs is ott. :D
2022. jún. 13. 08:54
 18/23 anonim ***** válasza:

Haboru előtti cikk egy telexes újságírótól

[link]

Egyebkent az ukranok szerint a hadtest csak 20%a náci.

Ugye az AZOV hadtest, a Jobb Szektor félkatonai szervezet, a Karpatszka Szics - utóbbiak a Karpataljai magyarok vegzalasa miatt lehetnek ismerősek.

Bandera kultusza is erdekes, aki egy naci tömeggyilkos volt.

Ennek ellenére ez csak egy gyenge urugy volt az oroszok reszerol, nem azert tamadtak!

2022. jún. 13. 09:14
 19/23 anonim ***** válasza:
79%

Csakhogy ugye ez 7 éve volt, az elmúlt években az ukrán vezetés felszámolta az ilyen és ehhez hasonló alakulatokban a náci ideológiákat.

Lecserélték a fantikusokat, és feltöltötte "friss" emberekkel az egységeket.

Mintha most akarnál Németországba menni nácitlanítani, csak mert évekkel ezelőtt nácik voltak ott.

2022. jún. 13. 09:20
 20/23 MDaniel98 ***** válasza:
100%
Indok nélkül az emberek nem szoktak bemenni hadsereggel más álamok területére, valamit ki kellett találni.
2022. jún. 13. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!