Putyin valóban atomháborút indít, ha nem nyer Ukrajnába?
Itt teszed veszed a kis dolgaidat, tervezgeted a nyarat, üdülést, partíkat mikor hova mész és lehet, hogy mindezeket keresztűlhúzza majd egy atomháború
Már abban a tudatban voltam, hogy Putyin túl tette magát a vereségen és még pár keleti területeket megszerez, de atomot nem vet be! Viszont most olvasom, hogy az orozok, amint győznek Dombászban, elindulnak Kíjevért ismét 😧
Ők nem adták fel. Nem vagyunk túl az atom holtponton. Néztem ma Molnár F.Árpád streamjét - aki ugyanolyan mentálisan labilis állapotban van mint Putyin - tehát releváns a gondolkozása és bizony elmondta, ha nem nyerne akkor Putyin helyébe az atomháborút is elindítaná. Ez nagyon ijesztő. Valóban ennyire rossz a helyzet?
Putyin amíg él nem fogja feladni. Ezt tudja a nyugat is.
Nem cél a megállítása. A céljuk Oroszország kifárasztása, eladósítása, gazdasági megtörése. Minél tovább húzódik a háború, annál többe kerül az oroszoknak, és annál több minden lesz szétlőve (főleg saját maguk által) a majdani elfoglalt területeken. Amit akar, vagy tud, azt úgyis el fogja vinni Ukrajnából. Csak nem mindegy, hogy milyen áron. Az a cél, hogy többe kerüljön a leves, mint a hús. Sokkal többe.
Nem nyerhet, és atom-háborút fog indítani.
Ukrajna mögött gyakorlatilag ott áll a NATO teljes fegyverzete, és ezzel lett tele az Oroszok faxa. Nem mérlegelnék ezt az eshetőséget, ha győzhetnének.
Mi magyarok támogatjuk ,Finnország, Svédország, Ukrajna megtámadását atombombával, mi magyarok üzenjük Brüsszelnek, tartsja tiszteletben Moszkva akaratát,
üdv :2 bites fideszes.
"Nem nyerhet, és atom-háborút fog indítani."
És ki ellen, a fél bolygó ellen? Vagy találomra elkezd random nyugati szférás nagyvárosokat atombombázni?
Nincs célpontja, és a NATO mindent megtesz annak érdekében, hogy ne is legyen. Szerintem még a lelke is ki van dörzsölve az azonosítószámmal együtt az oda küldött fegyvereknek, hogy még véletlenül se lehessen beazonosítani, hogy honnan érkezett, ki küldte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!